Νεο μήνυμα Χαρδαλιά για τους εξοδούχους του 3ημέρου

0
72

Μήνυμα σε όλους τους Έλληνες για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έστειλε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε μια προσπάθεια να προλάβει την χαλάρωση απέναντι στον κορονοϊό, Covid-19, την οποία όλοι φοβούνται λόγω των ημερών. Μάλιστα στο μήνυμα του εγείρει και το πατριωτικό αίσθημα μπας και σωφρονιστούν οι εξοδούχοι του τριημέρου και δεν ξεσαλώσουν.

«Το να βγούμε νικητές από τη μάχη με έναν ιό που είναι σε ύφεση αλλά παραμένει αόρατος αφορά όλους μας και τον καθένα πολίτη ξεχωριστά! Κρατάμε αποστάσεις, βάζουμε αντισηπτικό, φοράμε μάσκες, προστατεύουμε την οικογένεια, την γειτονιά, την πατρίδα» τονίζει σε ανάρτησή του στο facebook ο κ. Χαρδαλιάς. Φυσικά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κάνει συστάσεις προς τους Έλληνες πολίτες που τόσο καιρό υπάκουσαν στις εντολές του… αλλά την ίδια ώρα ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης περιμένει πως και πως τους Τουρίστες (αγνώστου προελεύσεως) να κατακλύσουν τα νησιά το καλοκαίρι μπας και σωθεί η οικονομία. Βέβαια δεν ξέρουμε αν θα πράξει το ίδιο και για αυτούς…

Ολόκληρο το μήνυμα του Νίκου Χαρδαλιά αναφέρει:

«Αυτό το τριήμερο πολλοί θα επισκεφτούν τα χωριά μας, τα νησιά μας ή κάποιες από τις αμέτρητες ομορφιές της Πατρίδας μας.

Ας συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας. Ας κρατάμε τις αποστάσεις, ας πλένουμε με αντισηπτικό τα χέρια μας και ας φοράμε μάσκες όπου επιβάλλεται και ιδιαίτερα σε κλειστούς χώρους που μπορεί να υπάρχει συγχρωτισμός.

Το να βγούμε νικητές από τη μάχη με έναν ιό που είναι σε ύφεση αλλά παραμένει αόρατος αφορά όλους μας και τον καθένα πολίτη ξεχωριστά!

Μόνο έτσι θα περιφρουρήσουμε την μέχρι τώρα προσπάθειά μας και θα προστατεύσουμε τις οικογένειές μας, τους συμπολίτες μας, τις γειτονιές μας, τα χωριά μας, τις πόλεις μας, την ίδια μας την Πατρίδα…».

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

Παρακαλούμε καταχώρησε
Παρακαλούμε καταχώρησε το όνομα σου