Το 7ο στη σειρά θεματικό video από το Δήμο Θεσσαλονίκης για την προβολή της πόλης, αφορά στο συνεδριακό τουρισμό.

Κάτω από τη δύσκολη αυτή συγκυρία για τον τουρισμό, αποκτά ιδιαίτερη σημασία η ολοκλήρωση και παρουσίαση του τελευταίου θεματικού video που προβάλλει το συνεδριακό προφίλ της Θεσσαλονίκης. Αποτελεί ένα νέο εργαλείο για το αποτελεσματικό marketing του προορισμού, που θα είναι απαραίτητο τους επόμενους μήνες.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και το Thessaloniki Convention Bureau παρουσιάζουν το έβδομο και τελευταίο θεματικό video με το οποίο ολοκληρώνεται η σειρά του οπτικοακουστικού υλικού ανάδειξης του προορισμού που πραγματοποιήθηκε ως μέρος του προγράμματος «Διαχείριση Επισκεπτών», με αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Με στρατηγικό στόχο την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης σε ένα δυναμικό και ανερχόμενο προορισμό το video εστιάζει στην προβολή της πόλης ως ένα σύγχρονο, μοντέρνο και ζωντανό αστικό κέντρο. Μόλις σε 1 λεπτό και 29 δευτερόλεπτα αναδεικνύονται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της Θεσσαλονίκης και παρουσιάζονται με μοναδικό τρόπο στο θεατή, σπουδαία σημεία ενδιαφέροντος, συνεδριακές υποδομές, στιγμές από την καθημερινότητα στην πόλη, εμπειρίες που αξίζει κανείς να ζήσει και γεύσεις τις οποίες πρέπει κανείς οπωσδήποτε να δοκιμάσει.

Στο ίδιο πρόγραμμα εντάσσεται ο εξοπλισμός και η λειτουργία με εξειδικευμένα στελέχη των δύο Tourist Information Centers, στην Πλατεία Αριστοτέλους και  στο Βασιλικό Θέατρο, τα οποία με τα σημερινά δεδομένα παραμένουν κλειστά έως 30 Απριλίου 2020

Η πρωτοβουλία αυτή του Δήμου Θεσσαλονίκης, με θεματικά video που προβάλλουν την πόλη μας, ολοκληρώνεται με το παρακάτω video.

Όλα τα θεματικά video για τη Θεσσαλονίκη μπορείτε να τα δείτε εδώ