Ο Ant1 αφαίρεσε από την ιστοσελίδα του τις εκπομπές και το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου
Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, τον οποίο απομάκρυνε από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης, ο Ant1 “κατέβασε” από την ιστοσελίδα του τα βίντεο των εκπομπών και το όνομα του πρώην συμπαρουσιαστή της εκπομπής.
Ο Ant1, μετά την ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη πως απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, έβγαλε ανακοίνωση, τονίζοντας πως ο σταθμός «διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα» ενώ επαίνεσε τα γρήγορα αντανακλαστικά του παρουσιαστή.
Μετά από αυτό, ο Ant1 αφαίρεσε από το επίσημο site του όλες τις εκπομπές Ράδιο Αρβύλα που έχουν προβληθεί μέσα από την συχνότητα του, ενώ στην περιγραφή της εκπομπής έχει βγει το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου.
Χαρακτηριστικά, πλέον, στην περιγραφή της εκπομπής αναφέρει: «Είναι άμεσοι.
Είναι καυστικοί.
Είναι αυθόρμητοι.
Είναι αντιδραστικοί.
Είναι οι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ και είναι η ΣΑΤΙΡΑ στα καλύτερά της!
Το σύμπαν θα παγώσει… βάλε ζακέτα!
Ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, έρχονται στον ΑΝΤ1, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, για να σατιρίσουν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, την πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική επικαιρότητα.
Από Δευτέρα έως και Πέμπτη, η εκπομπή που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, θα αποδομεί τις εξελίξεις και την καθημερινότητα, και θα ξεγυμνώνει τη σοβαροφάνεια, γιατί άλλωστε η αλήθεια είναι πάντα γυμνή!»