Η ΚΑΕ Άρης έχει αποδείξει ότι πέρα από την αθλητική, ρίχνει μεγάλο βάρος στην κοινωνική δράση. Έτσι, με μεγάλη χαρά η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ συνδιοργάνωσε μαζί με το Εκπαιδευτικό Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΜΕΑ Θεσσαλονίκης (ΕΚΕΚ), εκδήλωση για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, εκδήλωση στο «Nick Galis Hall».

Η εκδήλωση έλαβε χώρα με αφορμή την επερχόμενη (03/12) Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ. Η παρουσία του κόσμου ήταν έντονη.

Την ομάδα εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, ο προπονητής, Γιάννης Καστρίτης και οι καλαθοσφαιριστές Σεβέζ Γκούντγουιν, Ελάιζα Μήτρου – Λονγκ, Γιώργος Φίλλιος και Στέλιος Χαβαλές. Το «παρών», με παίκτες και προπονητές, έδωσε και η Ακαδημία Μπάσκετ του Άρη «ARIS Elite Basketball Program».

Οι παίκτες μας αγωνίστηκαν με τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και ο κόσμος χειροκρότησε με την ψυχή του τις προσπάθειές τους.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης, Χάρης Παπαγεωργίου, δήλωσε για τη χθεσινή (30/11) εκδήλωση:

«Ο Άρης, πέραν της μεγάλης ιστορίας και παράδοσής του στον αθλητικό χώρο, έχει να παρουσιάσει και σημαντικό κοινωνικό έργο, αναλαμβάνοντας δράσεις αλλά και συνέργειες για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Στο πλαίσιο του εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα των ΑΜΕΑ, συνδιοργάνωσε με το ΕΚΕΚ τη σημερινή εκδήλωση, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι ένα κοινωνικό αγαθό στο οποίο πρέπει να έχουν πρόσβαση όλοι οι πολίτες».