Τη μεγάλη… βόμβα του καλοκαιριού κυνηγά ο Άρης, αν πιστέψουμε τα Τουρκικά σενάρια. Σύμφωνα με αυτά, οι «κίτρινοι» έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ρικάρντο Κουαρέσμα! Τον ποδοσφαιριστή που… χαϊδεύει την μπάλα κι αυτή υπακούει. Στα 36 του χρόνια πλέον, έμεινε ελεύθερος απ’ την Κασίμπασα και κάπου εκεί στη γειτονική χώρα εμπλέκουν τους «κίτρινους».

Είναι δεδομένο πως ο Άρης θα κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Θέλοντας να ενισχυθεί σε όλες τις θέσεις. Οι «κίτρινοι» θα ήθελαν να κάνουν κι έστω μια κίνηση που θα ενθουσιάσει. Φυσικά ο Κουαρέσμα θα ήταν και με το παραπάνω μια τέτοια περίπτωση, αλλά μόνο απλή υπόθεση δεν είναι.

Τη σεζόν που μας πέρασε είχε 27 συμμετοχές και 4 γκολ με την Κασίμπασα. Στην οποία είχε πάει πριν ένα χρόνο μένοντας ελεύθερος απ’ την Μπεσίκτας. Φυσικά έχει αγωνιστεί σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπαρτσελόνα, Πόρτο, Ίντερ, Τσέλσι και Αλ Αχλί. Καριέρα μυθική για έναν βιρτουόζο της μπάλας, που μέτρησε και 80 εμφανίσεις με την Εθνική Πορτογαλίας.

Είναι δεδομένο πως για τον Κουαρέσμα θα ενδιαφερθούν πολλοί σύλλογοι από Ευρώπη και όχι μόνο. Κατά συνέπεια αν υπάρχει δόση αλήθειας στα Τουρκικά σενάρια, είναι υπερβολικά δύσκολο να ολοκληρωθεί μια τέτοια μεταγραφή! Αλλά και μόνο που ο Άρης εμπλέκεται σε σενάρια για τέτοιου είδους ποδοσφαιριστές, κάτι λέει…