Το δικό της ξεκίνημα στον Τουρισμό, κάνει η Καλαμαριά καθώς είναι μία παραθαλάσσια πόλη, που έχει να προσφέρει όχι μόνο όμορφη θέα στη θάλασσα, αλλά οργανωμένη πλαζ, υπέροχη γαστρονομία, πολιτισμό, αθλητισμό και ψυχαγωγία.

Η παρουσίαση του επιχειρησιακού σχεδίου της τουριστικής προβολής και ανάπτυξης της Καλαμαριάς θα γίνει την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021 και ώρα 19:30 στο Cine Αύρα. Το παρόν θα δώσουν, μετά από πρόσκληση του κ. Δαρδαμανέλη, η Υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο Τομεάρχης Τουρισμού ΠΚΜ, Αλέξανδρος Θάνος, και η Αντιδημάρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Μαρία Καραγιάννη. Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους Βουλευτές της Θεσσαλονίκης, Δήμαρχοι του Πολεοδομικού Συγκροτήματος, Πρόξενοι και Φορείς της Πόλης.

Το επιχειρησιακό σχέδιο της τουριστικής προβολής περιλαμβάνει:
● Τη συνοπτική αποτύπωση των τουριστικών πόρων της Καλαμαριάς
● Την οργάνωση της λειτουργίας της επιτροπής εξωστρέφειας και τουρισμού του Δήμου Καλαμαριάς
● Την παρουσίαση του τουριστικού σήματος και του μύθου που αυτό εμπεριέχει
● Τις δράσεις στρατηγικού σχεδιασμού.

Η Καλαμαριά ανοίγει τα φτερά της κλείνοντας το μάτι στους τουρίστες, τόσο τους εγχώριους, όσο και τους αλλοδαπούς.

Η εκδήλωση θα γίνει με περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων, καθώς θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του covid. Για το λόγο αυτό θα μεταδοθεί μέσω live streaming ακολουθώντας τη διεύθυνση:Kalamaria Destination development project – YouTube