Το Πνεύμα των Χριστουγέννων υποδέχεται ο Δήμος Θεσσαλονίκης με μια διήμερη Χριστουγεννιάτικη γιορτινή εορταγορά που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 στο Φουαγιέ του Δημαρχιακού Μεγάρου με την συνδρομή 14 σωματείων, οργανώσεων, συλλόγων και εθελοντών της πόλης.

Δώρα, στολίδια, χριστουγεννιάτικες κατασκευές φτιαγμένα με κέφι και μεράκια θα μας περιμένουν όλους για να μοιράσουμε χαρά, αγάπη, φροντίδα και χαμόγελα τις γιορτινές αυτές μέρες και να στηρίξουμε ευπαθείς ομάδες και συνανθρώπους μας.

Η σχετική ανακοίνωση:

Σε εορταστικό κλίμα θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο φιλανθρωπικό χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019 από τις 10:00-20:00, στο φουαγιέ του Δημαρχιακού μεγάρου. Συμμετέχουν 14 σωματεία, σύλλογοι και εθελοντικές οργανώσεις της Θεσσαλονίκης που έχουν επιδείξει σημαντικό έργο για τη στήριξη ευπαθών ομάδων του κοινωνικού ιστού της πόλης.

Λαμπιόνια, στολίδια αλλά και χειροποίητες κατασκευές και είδη ένδυσης είναι μερικά από τα προϊόντα προς πώληση. Επιλέγοντας τα δώρα προς τους αγαπημένους σας από το χριστουγεννιάτικο bazaar του Δήμου Θεσσαλονίκης, μπορείτε να στηρίξετε τις προσπάθειες:

του ορφανοτροφείου «Μέλισσα», του Σωματείου Γονέων και Κηδεμόνων των Αμέα του Ιδρύματος «Άγιος Δημήτριος» αλλά και των φίλων του ΚΕ.ΠΕ.Π «Άγιος Δημήτριος», τα παιδιά με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες του συλλόγου «ΣΥΖΩΗ», τον σύνδεσμο προώθησης εθελοντικής αιμοδοσίας ατόμων με μεσογειακή αναιμία «Πηγή Ζωής», το «Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού».

Τις δράσεις του συλλόγου «Μιλάμε για τον αυτισμό», το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, να συμβάλετε στην πραγματοποίηση των ονείρων παιδιών με σοβαρές ασθένειες στηρίζοντας το «Make a Wish», τη στήριξη των κοινωνικών δομών του Δήμου Θεσσαλονίκης με το «Σκοπός Ζωής», και τους φιλοζωικούς συλλόγους Προστασία Αδέσποτων Ζώων «Αγάπη», «Αδέσποτος Πλανήτης» και «ΖΩ.Ε.Σ. και ο «Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Μαυρολιθαριτών».

Πληροφορίες

Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης – Φουαγιέ Δημαρχείου
Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Α 1, Θεσσαλονίκη

Χριστουγεννιάτικο Διήμερο Bazaar για Φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Είσοδος Ελεύθερη.