Σε μία σεμνή και ιδιαίτερα συγκινητική τελετή, στο κατάμεστο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου (9/10), ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τίμησε τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας και εθελοντή Σαμαρείτη-Διασώστη, κ. Γεώργιο Σταμάτη.
Δείτε την εκδήλωση του Ε.Ε.Σ εδώ: https://youtu.be/HwXsUscbwUY
Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιος Αυγερινός, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας, κ. Γιώργο Σταμάτη, για την τεράστια κοινωνική του δράση και την πολύτιμη συνεισφορά του στο έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Παράλληλα, η Τομεάρχης Σαμαρειτών-Διασωστών του Ε.Ε.Σ, κα Μαρίνα Σταμάτη, του απένειμε τον βαθμό του Εθελοντή Σαμαρείτη-Διασώστη Α’ Τάξεως, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης του έργου του προς τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της χώρας αλλά και τη διαχρονική, εθελοντική, προσφορά του στις δράσεις του Ε.Ε.Σ.
Την εκδήλωση του Ε.Ε.Σ. τίμησαν με την παρουσία τους κορυφαία στελέχη της πολιτικής & πολιτειακής ηγεσίας του τόπου, ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ε.Σ, κ. Γεώργιος Σκούμας, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και Οργανώσεων που στηρίζει ενεργά ο κ. Σταμάτης.