
Δείτε την Παρασκευή ,19 Μαΐου ,στις 22.30,την εκπομπή De profundis στη δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης, TV100.
Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση φιλοξενείται ο Γάλλος συγγραφέας Bruno Doucey και μιλά κατά αποκλειστικότητα στη Μαρία Δόικου , για το νέο του βιβλίο ,με τίτλο “Τη Ρωμιοσύνη μην την κλαις”.
Ο ίδιος, εξηγεί τους λόγους της απόφασης του να γράψει ένα μυθιστόρημα για τον σπουδαίο έλληνα ποιητή Γιάννη Ρίτσο και την μαρτυρική ζωή του, κατά την περίοδο της δικτατορίας των συνταγματαρχών στην Ελλάδα .
Σχολιάζει την αντίσταση των καλλιτεχνών σε περιόδους που η ποίηση αναλαμβάνει τον ιστορικό της ρόλο για την εθνική ελευθερία και την υπεράσπιση της Δημοκρατίας . Επίσης αποκαλύπτει ποιος εκδοτικός οίκος ανέλαβε τη μετάφραση του βιβλίου στην ελληνική γλώσσα και πότε θα κυκλοφορήσει το μυθιστόρημα στην Ελλάδα .
Latest posts by My City Team (see all)
- Εύα Μαντά-Idriz Sanie: Στα backstage του βιντεοκλίπ για το ερωτικό τους ντουέτο (teaser) - November 29, 2023
- Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής στα Βαλκάνια για τρίτη διαδοχική χρονιά - November 29, 2023
- H Κέλλυ Καμπάκη εκφράζει την αγανάκτησή της για τη διακοπή της δίκης της αδικοχαμένης κόρης της - November 29, 2023