Το παιδί αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, περπατά με δυσκολία και κάνει φυσικοθεραπείες – Του επιτέθηκαν για το πορτοφόλι αλλά έβγαλαν πάνω του όλο τους το μένος – «Το bullying στα σχολεία έχει καταντήσει καθημερινό φαινόμενο», λέει.
Συγκλονιστική είναι η περιγραφή της μητέρας του 15χρονου μαθητή ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια από ανηλίκους στα τέλη Ιουλίου στην Θεσσαλονίκη.
Η Νατάσα Κουκουγιάννη μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης, αποκάλυψε πως ο γιος της εξακολουθεί να έχει πολλά προβλήματα από τα χτυπήματα που δέχτηκε. Συνεχίζει τις φυσικοθεραπείες και παίρνει φαρμακευτική αγωγή και για ψυχολογικούς λόγους, λόγω του μετατραυματικού στρες.
Σύμφωνα με την κυρία Κουκουγιάννη το παιδί έχει ακόμα αιματώματα υψηλής έντασης στον εγκέφαλο, δεν περπατάει καλά και έχει ζαλάδες, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να μην μπορεί να πάει στο σχολείο. Ωστόσο, όπως είπε, αυτοί που τον χτύπησαν πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο.
Ο 15χρονος δέχθηκε επίθεση από επτά άτομα για να του κλέψουν το κινητό, άλλα όπως είπε η μητέρα «δεν ικανοποιήθηκαν από αυτό και έβγαλαν το μένος που είχαν επάνω του». Η δικογραφία για το περιστατικό βρίσκεται στον εισαγγελέα, ενώ η μητέρα του 15χρονου μιλώντας για την στάση των συμμαθητών του 15χρονου είπε ότι «τα παιδιά έχουν θορυβηθεί, αλλά του συμπαραστέκονται στο σχολείο» και πρόσθεσε ότι «το bullying στα σχολεία έχει καταντήσει καθημερινό φαινόμενο».