Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι ψηλά στην ατζέντα του ΠΑΟΚ, μόλις λήξει αυτή η περίοδος της καραντίνας. Τόσο στον «Δικέφαλο του Βορρά», όσο και η πλευρά του Πορτογάλου άσου, είναι πρόθυμες να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Την Κυριακή, ο Ιβάν Σαββίδης είχε συνομιλία με τον αρχηγό της ομάδας, όπου τέθηκαν οι βάσεις για τη συνέχιση της κοινής τους πορείας στον ΠΑΟΚ. Οι δύο άνδρες συζήτησαν τόσο για το νέο συμβόλαιο του Βιεϊρίνια, που λήγει στο τέλος της σεζόν, όσο και για μια άλλου τύπου συνεργασία τα επόμενα χρόνια.

«Είσαι και θα παραμείνεις μέλος του ΠΑΟΚ. Η προσφορά σου είναι πολύ μεγάλη και θα συνεχίσει να είναι», ξεκαθάρισε ο Ιβάν Σαββίδης στον 34χρονο άσο.

Παράλληλα, θέμα συζήτησης αποτέλεσε και η πρωτόγνωρη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ποδόσφαιρο με την πανδημία του κορονοϊού. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ζήτησε από τον Βιεϊρίνια η ομάδα να τα δώσει όλα στα πλέι οφ και στο Κύπελλο, εφόσον υπάρξει συνέχεια της δράσης. Παράλληλα, διαβεβαίωσε τους παίκτες του ΠΑΟΚ μέσω του αρχηγού πως η διοίκηση και ο ίδιος προσωπικά είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν.