Στον «Δικέφαλο» είναι απογοητευμένοι με τη στασιμότητα που επικρατεί και με την αντιμετώπιση που έχουν και ο μεγαλομέτοχος Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή όλα πλέον να βγαίνουν στο φως. Όπως και η συνάντηση του Μάκη Γκαγκάτση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, για την υπόθεση της Νέας Τούμπας, αλλά και για τις συζητήσεις για το Καυταντζόγλειο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον ειδικό του σύμβουλο Δημήτρη Μήτρου, είχαν οι κ.κ. Γκαγκάτσης, Μουτσάκης και Δημογιάννης, για θέματα που σχετίζονται με την κατασκευή της Νέας Τούμπας.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να επισπευσθούν οι διοικητικές διαδικασίες που θα ακολουθήσουν την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος και αφορούν τις ρυμοτομικές μεταβολές και τη διαχείριση της έκδοσης της οικοδομικής άδειας.

Συμφωνήθηκε επίσης να διερευνηθούν όλες οι δυνατότητες αξιοποίησης, εκσυγχρονισμού και λειτουργίας των δημοτικών εγκαταστάσεων σε συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, ώστε να ολοκληρωθεί συνολικά η αστική ανάπλαση με επίκεντρο το νέο γήπεδο.

Τέλος, οι επιτελείς της ομάδας ενημέρωσαν για την κατάσταση και τις εκκρεμότητες που οδήγησαν σε αδιέξοδο τη χρήση του Καυτανζογλείου».