Με τον Νόσο γνωριζόμαστε από 1994, τότε που είμαστε συμπαίκτες στην ομάδα του ΠΑΟΚ και αμέσως με πήρε κάτω από τα φτερά του , ήταν η πρώτη μου χρόνια που από έφηβος έπρεπε γρήγορα να γίνω άντρας .
Μέναμε στο ίδιο δωμάτιο και έπρεπε όπως γίνεται, να μου περάσει τις γνώσεις του πρώτα να με «φτιάξει»σαν άνθρωπο και μετά να με κάνει καλύτερο μπασκετομπολιστα !!!
Με τον Νόσο σαν Big Brother, προλάβαινε πολλά λάθη που θα έκανα πρώτα λόγω ηλικίας και δεύτερον σαν πιο έμπειρος όπως έλεγε: «Βρε μην κάνεις αυτό ,μην κάνεις το άλλο, τα έκανα και εγώ αυτά στην ηλικία σου.Πρώτα προσπαθούμε σαν παλικάρια και μετά έρχονται όλα τα αλλά»!!!

Αυτήν την ατάκα πρώτα την άκουσα πάνω από 1000 φορές (και με νευρίαζε, γιατί ΕΓΩ νόμιζα ότι τα ήξερα όλα ,όπως όλα τα παιδιά στην ηλικία μου!!! ΧΑΧΧΑΧΑΧ)
Αν και στην συνέχεια χωρίσανε οι καριέρες μας, πάντα κρατούσαμε επαφή και πάντα θα είναι για μένα ο Big Brother μου !!!

Τον Παύλο, τον γιο του, τον ξέρω από τότε που γεννήθηκε.
Είναι ένα πολύ καλό παιδί με αρχές ,ταπεινός και δουλευταράς όχι σαν κάτι βούτυρο-μπέμπηδες, που επειδή όλοι γνωρίζουν τον μπαμπά τους κάνουν και αυτοί «βασιλική» ζωή και καθαρίζει ο πατέρας τους στην στραβή !!!
Όταν μπορούσαμε παίζαμε μπάσκετ μαζί, ειδικότερα όταν ήταν ακόμα μαθητής γυμνασίου και ήταν και καλός μάλιστα αλλά καθώς όλοι τον ζαλίζανε για τον πατέρα του, οπότε τους βαρέθηκε όλους και ασχολήθηκε με πολλά πράγματα


Πάντως η τελευταία φορά που παίξαμε «μονό» ήταν στην Θεσσαλονίκη, στο All-Star Game και αυτός δούλευε με τον κολλητό του τον Γιάννη, στο στήσιμο όλου του event σαν Audio & Light Expert.
Έχασα μια πενηντάρα(50€) !!! Και φυσικά τους είπα πιο μαγαζί της παραλιακής είναι το πιο in, για να τα φάνε !!!!
Το πρόσωπο που βγάζει στο Survivor, είναι πράγματι το αληθινό του,όσοι τον γνωρίζουμε είναι ένα φοβερό παιδί που από την πρώτη γνωριμία τον αγαπάς, γιατί έχει πάντα θετική ενέργεια και είναι πάντα με το χαμόγελο.

Όσο για εσένα Νασο, ξέρω πως τον μεγάλωσες, γιατί αδερφέ μου- έστω και για έναν χρόνο- μεγάλωσες εμένα και ακόμα θυμάμαι τα πάντα!

PS1. Παυλάρα μόλις τελειώσει το παιχνίδι και διαβάσεις αυτά τα λόγια μου να ξέρεις ότι πάντα σε αγαπάει ο Θείος Γιάννης και ότι επίτηδες έχασα εκείνο το «μονό»!!!

PS2. Vote for Pavlos

Instagram @los_galakteros