Ήταν Απρίλιος του 2017 όταν ο 24χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ, Νάσος Κωνσταντίνου έχανε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη από διερχόμενο αυτοκίνητο, ενώ έτρεχε να ξεφύγει από ομάδα κουκουλοφόρων.

Για την υπόθεση κατέστησαν τελικά κατηγορούμενοι πέντε νεαροί άνδρες, ηλικίας 19 έως 31 ετών.

Ο πατέρας του Νάσου Κωνσταντίνου, μίλησε στο Metropolis 95,5 με αφορμή την δολοφονική επίθεση στον 19χρονο νεαρό και τις συγκλονιστικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας με την άνανδρη επίθεση στην συμβολή των οδών Γαζή και Πλαστήρα στη Χαριλάου.

«Όποιος γονιός έχει χάσει παιδί με αυτό τον τρόπο, μπορεί να τους καταλάβει. Κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι στους γονείς. Όταν το κράτος της Ελλάδας επιβραβεύει την αλητεία, τι να κάνουν οι γονείς; Ακόμη βρισκόμαστε στα δικαστήρια μετά από πέντε χρόνια. Ακόμη προσπαθούν να καλύψουν την αλητεία. Ο πόνος δεν έχει χρώμα.

Όλα ξεκινούν από την ανυπαρξία του κράτους και της δικαιοσύνης. Όταν συλλαμβάνονται κάποιοι που προκάλεσαν τον θάνατο και αφήνονται ελεύθεροι, τι να πω. Έλεγα από τότε, να τιμωρηθούν όσοι το έκαναν πραγματικά. Δυστυχώς επιβραβεύεται η αλητεία. Όταν δύο άνθρωποι κρίθηκαν ένοχοι, τιμωρήθηκαν και τώρα είναι έξω και κυκλοφορούν τι να πω; Το δικό μου παιδί, που είναι; Κανένα παιδί δεν μπορεί να έρθει πίσω στην ζωή.

Για εμένα, για όλα ευθύνεται η δικαιοσύνη. Πρέπει αυτοί που τα κάνουν να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Είτε είναι φίλαθλοι του Άρη, του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή. Αυτό θα συνεχιστεί, δυστυχώς. Δυστυχώς βρέθηκε ένας ακόμη πατέρας σήμερα στη θέση μου. Ας βγει κάποιος, γιατί χάνουμε τα παιδιά μας, χωρίς λόγο. Είναι κρίμα, μεγάλο κρίμα, νέα παιδιά να χάνουν την ζωή τους με αυτό τον τρόπο.

Εύχομαι οι γονείς του παιδιού να κάνουν υπομονή, να αντέξουν τον πόνο, που κάποιοι άλλοι τους τον προκάλεσαν».