Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης γιόρτασε την ονομαστική του εορτή σε εστιατόριο στο Μοσχάτο, παρέα με φίλους και… συντρόφους.

Μαζί του ήταν οι πρώην υπουργεοί Χρήστος Σπίρτζης, Νίκος Παππάς, ο αδερφός του πρώην πρωθυπουργού Γιώργος Τσίπρας αλλά και ο εκδότης της εφημερίδας «Documento», Κώστας Βαξεβάνης.

Αφορμή ήταν φυσικά η ονομαστική γιορτή του Παύλου Πολάκη, ο οποίος μοιράστηκε στα social media και τις σχετικές φωτογραφίες. Το κλίμα ήταν χαλαρό ενώ από το τραπέζι δεν έλειψε η κρητική πινελιά αφού όπως έγραψε ο Παύλος Πολάκης υπήρχε και αντικριστό αρνάκι από τα Σφακιά.

Και ψάρι και κρέας (αντικρυστο από το Χριστόφορο και την Ελένη από τις ΒΙΓΛΕΣ στο Καψοδασο στα Σφακια που ήρθε σήμερα )

Afbeelding kan het volgende bevatten: 7 mensen, zittende mensen, tafel, drinken en binnen
Afbeelding kan het volgende bevatten: 7 mensen, zittende mensen, tafel, drinken en binnen
1,6 d.
118
18