Εορταστικό διήμερο στην πόλη της Θεσσαλονίκης για μικρούς και μεγάλους.        Δείτε τις επιλογές για ψυχαγωγία και έξοδο όπως θεατρικές παραστάσεις, χριστουγεννιάτικα bazaar, εκδηλώσεις, δράσεις για μικρούς και μεγάλους κ.α.

 

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από την Πηγής Ζωής στη Χ.Α.Ν.Θ.

Ο σύλλογος Πηγή Ζωής διοργανώνει το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 στο χώρο της ΧΑΝΘ από νωρίς το πρωί στις 10:00 μέχρι το απόγευμα και μας υπόσχεται γιορτινές εκπλήξεις και χριστουγεννιάτικες συνθέσεις που θα τις λατρέψουν όλοι.

Χειροποίητα γλυκά, στολίδια, εικαστικά, κοσμήματα αλλά και σάλτσες που θα νοστιμίσουν το φαγητό σας, όλα φτιαγμένα από τις εθελόντριες του συλλόγου.

Ο σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών για άτομα με Μεσογειακή Αναιμία δραστηριοποιείται καλύπτοντας τις ανάγκες σε αίμα με “προγραμματισμένες ” μεταγγίσεις.

Πληροφορίες

ΧΑΝΘ
Πλατεία ΧΑΝΘ, Θεσσαλονίκη

Χριστουγεννιάτικο BAzaar του Συλλόγου Πηγή Ζωής.
Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 στις 10:00

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Αγάπης του Συλλόγου «Παιδικές Καρδιές» στον Εύοσμο

Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar Αγάπης διοργανώνει ο Σύλλογος Βορείου Ελλάδος για άτομα με συγγενείς καρδιοπάθειες «Παιδικές Καρδιές» στο Πολιτιστικό Κέντρου Ευόσμου, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019.

Με ενδεικτική τιμή συμμετοχής 2 ευρώ, σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, θα πιείτε το καφεδάκι σας και θα γευτείτε χειροποίητα εδέσματα που με μεράκι οι εθελόντριες του συλλόγου μας θα ετοιμάσουν για σας.

Στο Bazaar μας θα εκτίθενται πρωτότυπες χειροποίητες κατασκευές, πρωτοχρονιάτικα γούρια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, κοσμήματα, δωράκια για παιδιά, γλυκά, μαρμελάδες, πρωτότυπα χρηστικά δώρα, ημερολόγια και πολλά άλλα δώρα αγάπης για αυτούς που αγαπάμε!
Φέτος, μικροί και μεγάλοι μπορούν να κάνουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους σε προσιτές τιμές.

Όλα τα έσοδα των εκδηλώσεων θα διατεθούν για καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις παιδιών με συγγενείς καρδιοπάθειες. Σε αυτούς τους πραγματικά πολύ δύσκολους οικονομικά καιρούς ας αγκαλιάσουμε όλοι μας τον αγώνα ζωής αυτών των παιδιών και από το περίσσευμα της αγάπης μας ας βοηθήσουμε να κρατήσουν άσβεστο το χαμόγελο και την ελπίδα για να συνεχίσουν οι παιδικές καρδιές να πάλλονται με αισιοδοξία.

Υπάρχουν κάποιες καρδούλες που χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια για να συνεχίσουν να χτυπούν. Χρειάζονται τη βοήθεια, τη συμπαράσταση και την αγάπη όλων μας. Ελάτε με την οικογένειά σας και με φίλους.

Ο σύλλογος:
Ο σύλλογος “Παιδικές Καρδιές” ιδρύθηκε από γονείς και δραστηριοποιείται από το 1990 στη Βόρειο Ελλάδα με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Οι “Παιδικές Καρδιές” έχουν στόχο να βοηθήσουν τα παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες και να στηρίξουν τους γονείς στον αγώνα τους.

Είναι σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και υπόκειται σε κρατικό έλεγχο.
Μέλος του συλλόγου μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε ευαισθητοποιημένος άνθρωπος που θα ήθελε να στηρίξει τη δράση μας και να ενισχύσει τον αγώνα μας.
Η εθελοντική προσφορά του καθένα στο πλευρό του παιδιού, αλλά και της οικογένειας του, είναι ανεκτίμητη.

Πληροφορίες

Πολιτιστικό Κέντρου Ευόσμου
Μ. Αλεξάνδρου 57, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Αγάπης του Συλλόγου «Παιδικές Καρδιές»
Σάββατο 30 Νοεμβρίου & Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:30

Με ενδεικτική τιμή συμμετοχής 2 ευρώ.

«Η ιστορία Πριν και Μετά το Παραμύθι Χάνσελ και Γκρέτελ» στο Θέατρο Οδού Χηλής

Η παιδική θεατρική παράσταση «Η ιστορία Πριν και Μετά το Παραμύθι Χάνσελ και Γκρέτελ» αντλεί την έμπνευσή της από το κλασικό παραμύθι των αδελφών Γκριμ “Χάνσελ και Γκρέτελ”, αλλά την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 στο Θέατρο της Οδού Χηλής στην Καλαμαριά μας περιμένει μια έκπληξη, αφού θα διαπιστώσουμε ότι η κακιά μάγισσα γεννήθηκε καλή!

Ελάτε να μάθουμε το μυστικό του ζαχαρόσπιτου..

Λίγα λόγια για το έργο:

Το παιδικό θεατρικό έργο «Η ιστορία πριν και μετά το παραμύθι Χάνσελ και Γκρέτελ» είναι εμπνευσμένο από το γνωστό σε όλους μας παραμύθι των αδελφών Γκριμ. Ο συγγραφέας του όμως θέλει να φωτίσει την προσωπικότητα της κακιάς μάγισσας κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν της.

Εκεί ανακαλύπτουμε μια άλλη πλευρά της που αρχικά μας ξαφνιάζει, αλλά σιγά σιγά συνειδητοποιούμε ότι οι κακιές της πράξεις οφείλονται στον τρόπο που μεγάλωσε και στην απόρριψη που υπέστη από τα αγαπημένα της πρόσωπα εξαιτίας της εμφανισιακής της ιδιομορφίας. Μέσα από αυτήν την ματιά ο συγγραφέας κάνει μια σαφή αναφορά στο φαινόμενο του bulling που απασχολεί τις σύγχρονες κοινωνίες.

Σκηνοθεσία: Αναστασία Αναστασούδη
Παίζουν οι ηθοποιοί: Δημήτρης Μιναρετζής, Pόη Mανδαλιανού, Στέφανος Tσάκατος, Άννυ Λιρανά, Ελένη Kαπαγερίδου
Σκηνικά: Χρήστος Γιουβάνης

Απευθύνεται σε παιδιά από 3 ετών και πάνω!

Ημέρες & Ώρες
Κυ 1/12
Ώρα: 11:00
Θέατρο Οδού Χηλής
Χηλής & Τριπόλεως, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
Κυ 1/12
Ώρα: 15:00
Θέατρο Οδού Χηλής
Χηλής & Τριπόλεως, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Πληροφορίες

Θέατρο Οδού Χηλής

Χηλής & Τριπόλεως, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Παιδική θεατρική Παράσταση:«Η ιστορία πριν και μετά το παραμύθι Χάνσελ και Γκρέτελ»

Γενική Είσοδος: 7 ευρώ
Καθημερινά πραγματοποιούνται παραστάσεις για σχολεία.
Πληροφορίες- κρατήσεις: 6973 95 85 47, 6948 77 14 26

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης

Γιορτάζοντας τον ερχομό των Χριστουγέννων στη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης διοργανώνεται την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 το 43ο χριστουγεννιάτικο παζάρι– Evangelische Kirche deutscher Sprache Thessaloniki ‎Weihnachtsbasar– από την Ευαγγελική εκκλησία Γερμανόγλωσσων Θεσσαλονίκης.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους και το παζάρι θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 το πρωί έως τις 15:00 μ.μ.

Στις εγκαταστάσεις της Γερμανικής Σχολής δίπλα στο Praktiker, σας περιμένουν χριστουγεννιάτικα στολίδια, δώρα, βιβλία, γλυκίσματα και μια μεγάλη λαχειοφόρος αγορά.

Τα παιδιά θα απασχοληθούν με χειροτεχνίες, αναπαράσταση φάτνης ,παιδικό bazaar με παιχνίδια και ρούχα.

Φυσικά δεν θα λείψουν οι παραδοσιακές γερμανικές γεύσεις, σπιτικές τούρτες, βάφλες, ζεστό κόκκινο κρασί, λουκάνικα, πατατοσαλάτα, λεμπερκέζε, σαουερκράουτ και ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.

Στις 12:30 θα πραγματοποιηθεί χαιρετισμός των επισήμων που θα παραστούν.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για το έργο της Ευαγγελικής Γερμανόγλωσσης εκκλησίας Θεσσαλονίκης που βοηθά και στηρίζει ανθρώπους που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις ανεξάρτητα από την εθνικότητα, το θρήσκευμα και την κουλτούρα τους.

Πληροφορίες

Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης
9χλμ Θεσσαλονίκης-Θέρμης, Θεσσαλονίκη (Δίπλα στο Praktiker)
Τηλ. 231 047 5900

43ο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι
Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:00

Το Χριστουγεννιάτικο Πάρτι για τη Μέριμνα Θεσσαλονίκης

Οι Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης, είναι έτοιμοι για το ωραιότερο πάρτι της χρονιάς, το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Πάρτι τους που θα γίνει στο Hotel Nikopolis την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 με πολλές εκπλήξεις, πολλούς καλεσμένους και γιορτινό κέφι.

Ετοιμάστηκε  μια γιορτή με ιδιαίτερες πινελιές που θα δώσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους!

Στο πάρτι των Φίλων Μέριμνας θα συμμετέχουν:
* οι κεφάτες YouTubers Fraoules22
* o γνωστός DJ Ευάγγελος Νικάκης
* Η παιδική και η εφηβική χορωδία των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη
* ο μοναδικός μάγος Grey ampa magos
* τα παιχνίδια του Learning Tube
* Το αναγνωστήριο με τις εκπαιδευτικές δράσεις του

Οι εκπλήξεις, το κέφι και η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα είναι, όπως πάντα, εγγυημένα.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Συμβουλευτικό Κέντρο – Μέριμνα Θεσσαλονίκη, το οποίο προσφέρει υπηρεσίες στήριξης σε παιδιά και οικογένειες στο πένθος και στην απειλητική για ζωή ασθένεια. Το σύνολο της ψυχικής φροντίδας που προσφέρει η Μέριμνα (Merimna) παρέχεται από εξειδικευμένους ψυχολόγους και είναι εντελώς δωρεάν.

Ο Σύλλογος: Οι Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο που ασχολείται με τη υλική και ηθική ενίσχυση του έργου της Μέριμνας, το οποίο επικεντρώνεται στη φροντίδα παιδιών, εφήβων και οικογενειών που αντιμετωπίζουν αρρώστια και θάνατο.

Ημέρες & Ώρες

Κυ 1/12

Ώρα: 11:30

Ξενοδοχείο Nikopolis Thessaloniki

Ασκληπιού 16-18, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

Πληροφορίες

Ξενοδοχείο Nikopolis Thessaloniki
Ασκληπιού 16-18, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

Χριστουγεννιάτικο Πάρτι Φίλων Μέριμνας Θεσσαλονίκης
Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:30 π.μ. – 3 μ.μ.

Εισιτήρια:
Η δωρεά για την είσοδο στην εκδήλωση είναι 15 ευρώ το άτομο.

Για προσκλήσεις επικοινωνείτε με την κ. Βασιλική Ιντζίδου στο 6972403433.

«Το χωριό των αστεριών» – Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2019 στο Κολέγιο Δελασάλ

Το κολέγιο Δελασάλ διοργανώνει ένα Χριστουγεννιάτικο Bazaar με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τίτλο: «Το χωριό των αστεριών», την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του κολεγίου.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του Συλλόγου «Αχτίδα / Κέντρο Αυτισμού», Συλλόγου Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων με Ν.Υ. Βορείου Ελλάδας.

Η μετακίνηση θα είναι δωρεάν από και προς «Το χωριό των αστεριών» – Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2019, με λεωφορείο, το οποίο θα κάνει τη διαδρομή Αριστοτέλους – Κολέγιο “ΔΕΛΑΣΑΛ” – Αριστοτέλους, κάθε μία ώρα, ξεκινώντας από τις 10:00 π.μ.

Πιο αναλυτικά:
– Αριστοτέλους (Εγνατία) – Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»:
10:00 – 11:00 – 12:00 – 13:00’ – 14:00
– Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» – Αριστοτέλους (Εγνατία):
10:30 – 11:30 – 12.30 – 13.30 – 14.30

Στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου Bazaar του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», η κινητή μονάδα του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου» θα βρίσκεται στο Σχολείο, με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζα Αίματος «ΔΕΛΑΣΑΛ». Μια σημαντική κίνηση από τον καθένα μας, χωρίς κόστος, μπορεί να δώσει χαρά και ελπίδα στα μέλη της Οικογένειας «ΔΕΛΑΣΑΛ», που την έχουν ανάγκη.

Ενώ παράλληλα θα σας περιμένουν εκεί: Δραστηριότητες, παιχνίδια, εργαστήρια και δράσεις για παιδιά μικρά και μεγάλα, Χριστουγεννιάτικη αγορά με κατασκευές, προϊόντα, είδη δώρων και δημιουργίες διακοσμητικές και γευστικές, γεύσεις, χρώματα & αρώματα, Εκδηλώσεις, Δράσεις εθελοντισμού & Μοναδική Λαχειοφόρος Αγορά.

Αναλυτικά:

Το εργαστήρι του Αη Βασίλη- Χριστουγεννιάτικα στολίδια από σπιτικά υλικά-Στολίζουμε cupcakes- Ο κόσμος των playmobil & facepainting- Υπερδιαγαλαξιακά εργαστήρια καλλιτεχνικών.

Ομαδικά παιχνίδια με τη σχολή στελεχών ΧΑΝ Ασβεστοχωρίου – Χιονοπόλεμος- παιχνίδια γρίφων- Χριστουγεννιάτικο photobooth.

Xmas cookies -γαστρονομική γαλλοφωνία(Buffet LaSalle)-  Γιορτινά φιλέματα σπιτικές συνταγές – ροφήματα και εδέσματα υπό τους ήχους ζωντανής χριστουγεννιάτικης μουσικής.

Εκδηλώσεις: Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες, Is that you Santa? & The Perfect Gift (μπαλέτο) , Οι τάρανδοι των Χριστουγέννων- Χιονονιφάδες- Αγγελάκια- Jingle Bells (χορός), Τα Χριστούγεννα της Θράκης (παραδοσιακός χορός) – Ready for Xmas?(μοντέρνος χορός).

Στο πλαίσιο του εθελοντισμού εκτός της αιμοδοσίας, συλλέγονται καπάκια για την οργάνωση Μέριμνα ζωής, κουτιά από εβαπορέ γάλα για τους γιατρούς του κόσμου της Ελλάδας και ενημέρωση για τις δράσεις του συλλόγου Αχτίδα και το έργο τους.

Ημέρες & Ώρες

Κυ 1/12

Ώρα: 10:00

Κολέγιο Δελασάλ

Οδός Δελασάλ, Πεύκα, Θεσσαλονίκη

Πληροφορίες

Κολέγιο Δελασάλ
Οδός Δελασάλ, Πεύκα, Θεσσαλονίκη
Τηλ.231 067 3252

«Το χωριό των αστεριών» – Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2019
Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019 στις 10 π.μ. – 3 μ.μ

Δωρεάν Μεταφορά από πλατεία Αριστοτέλους.

Η Καλαμαριά φωταγωγεί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της με Λύρες, Νταούλια και Χορό

Το Χριστουγενιάτικο χωριό της κυρα-Παράδοσης ανοίγει τις πύλες του και φέτος στην Καλαμαριά, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 στον Αύλειο Χώρο Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλαμαριάς, με τη μουσική συνοδεία 100 λυράδηδων, νταούλια, τραγούδι  και πολύ χορό, μνημονεύοντας τα 100 χρόνια από την Ποντιακή γενοκτονία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

3:00-5:00 μ.μ.
Εργαστήρια κατασκευών και Χριστουγεννιάτικων διακοσμητικών, Το διαδραστικό σπίτι του Αγίου Βασιλείου, Εργαστήριο σοκολάτας, Ξυλοπόδαροι, Σκηνικά δρώμενα, Το δέντρο των ευχών, Ζωντανή μουσική από μαθητές και καθηγητές της Σχολής Βυζαντινής μουσικής και Παραδοσιακών οργάνων της Ιεράς Μητροπόλεως.

4:00 μ.μ.
Ομαδικό παιχνίδι δράσης “Τα χαμένα δώρα των Μάγων” με έπαθλο ένα ποδήλατο!

5:00μ.μ.
Αφιέρωμα στον Πόντο με το Μουσικό Εργαστήρι και την Ομάδα Νέων Ορφέας του Συλλόγου Ποντίων Σταυρουπόλεως «Ακρίτες του Πόντου» και τον Χορευτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης. Φιλική Συμμετοχή Μπάντα Δρόμου του Κρουστόφωνου!

6:00μ.μ.
Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, Κάλαντα από τη Νεανική Χορωδία και Ορχήστρα της Μητροπόλεως, Παραδοσιακά κεράσματα, Κληρώσεις δώρων (τάμπλετ) και άλλες εκπλήξεις!

Η είσοδος είναι ελεύθερη!
Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους!

Πληροφορίες
Αύλειος Χώρος Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλαμαριάς
Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου
Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2019 στις 15:00

Είσοδος Ελεύθερη.

24ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης

Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης υποδέχονται τα Χριστούγεννα και μοιράζουν χαρά και αγάπη, στην 24η εορταγορά που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 στις εγκαταστάσεις τους.

Δώρα, μουσική, χορός, τραγούδι, Λουνα Πάρκ και γιορτινές σπιτικές λιχουδιές, Barbeque, λαχειοφόρος αγορά, κατασκευές και facepainting για όσους παραβρεθούν.

Η συνεισφορά όλων είναι πολύτιμη και τα έσοδα του Bazaar θα διατεθούν στην ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, στο ΚΕΠΕΠ Άγιος Δημήτριος, στο παιδικό χωριό SOS Πλαγιαρίου, σε συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία σε συνεργασία με ιερούς ναούς της πόλης.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων μας υπόσχεται έξι ολόκληρες ώρες με:

Συντριβάνι Σοκολάτας να γλυκάνει τις καρδιές μας, μελωμένους λουκουμάδες και υπέροχα χειροποίητα γλυκά.

Διασκέδαση με ζωντανή μουσική, χορό, τραγούδι, θέατρο.

Εργαστήρια σε συνεργασία με μουσεία και φορείς της πόλης για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας.

Αγορά Δώρων για εμάς και τους αγαπηνένους μας.

Λουνα Παρκ με carousel, baby cart, ρομποτάκια και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Καφές, σπιτικές λιχουδιές, Χριστουγεννιάτικο gluhwein, λαχατριστά barbeque και πολλές άλλες νοστιμιές.

Λαχειοφόρος αγορά που θα κερδίσουν όλοι.

Πακέτα αγάπης που θα ετοιμάσουν όλοι μαζί για εκείνους που έχουν ανάγκη.

Παιχνίδια, facepainting, κοτσιδοχτενίσματα και κατασκευές.

Ημέρες & Ώρες

Κυ 1/12

10:00 – 16:00

Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης

Ελαιώνων 24, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

Πληροφορίες

Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης
Ελαιώνων 24, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

24ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar
Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:00

Τα έσοδα του Bazaar θα διατεθούν στην ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, στο ΚΕΠΕΠ Άγιος Δημήτριος, στο παιδικό χωριό SOS Πλαγιαρίου, σε συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία σε συνεργασία με ιερούς ναούς της πόλης.

Το πρώτο Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Σπιτόδεντρο για καλό σκοπό

Το Σπιτόδεντρο φοράει τα γιορτινά του και σας ετοίμασε το 1ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 στις εγκαταστάσεις του στην Πυλαία και θα διαθέσει όλα τα έσοδα στο “Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θέρμης”.

Στους χώρους του την ημέρα εκείνη θα βρείτε τις Χριστουγεννιάτικες κατασκευές μας, τη γωνιά του Αη-Βασίλη, Κάλαντα, παιχνίδια και πολλές ακόμα εκπλήξεις! Η είσοδος στους χώρους θα είναι δωρεάν.

Κατά τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου Παζαριού, στις 11:30 π.μ. θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την παράσταση “Ο Παπουτσής και οι Καλικάντζαροι” από την θεατρική-καλλιτεχνική ομάδα Ντουέντε.

Το εισιτήριο της παράστασης θα έχει κόστος 7 Ευρώ. Για την παρακολούθηση της παράστασης απαραίτητη είναι η κράτηση θέσεων μέσω της γραμματείας μας στο 2310472266.

Τα έσοδα του Χριστουγεννιάτικου Παζαριού θα διατεθούν στο “Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θέρμης”.

Οποιαδήποτε οικογένεια μπορεί να συνεισφέρει στο φιλανθρωπικό παζάρι διαθέτοντας, παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα είδη ή οποιαδήποτε άλλη συνεισφορά (βιβλία,κεράσματα, γλυκά κτλ).

Ημέρες & Ώρες
Κυ 1/12
Ώρα: 11:00
Σπιτόδενδρο
Ασκληπιού 8, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

Σπιτόδεντρο
Ασκληπιού 8, Πυλαία, Θεσσαλονίκη
τηλ.231 047 2266
spitodendroschool@gmail.com

Χριστουγεννιάτικο Bazaar “Σπιτόδενδρου”
Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:00