Σάλος έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη, καθώς η αποκαλούμενη «Εκκλησία των Εθνών» έκανε ακόμα και «εξορκισμούς» σε δημόσια θέα στην πλατεία Αριστοτέλους. Το Σάββατο η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη του επικεφαλής της «Εκκλησίας», κι ενός ακόμα ατόμου, ενώ μετά την παρουσία τους στον εισαγγελέα αμφότεροι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Λίγη ώρα αργότερα, με ανάρτησή τους στα social media, οι εκπρόσωποι της αποκαλούμενης «Εκκλησίας των Εθνών», προχώρησαν σε δηλώσεις. Σύμφωνα με αυτές, εμφανίζονται βέβαιοι ότι θα συνεχίσουν τη δράση τους ενώ προμηνύουν πως «τα καλύτερα έρχονται» και τονίζουν ότι οι διώξεις αποτελούν το τίμημα του αγώνα για την πίστη τους.

Η ανάρτηση που έκαναν:

«ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!

Η σύλληψη του πατέρα Χαράλαμπου είναι αναμφισβήτητη απόδειξη ότι ο Λόγος του Θεού δεν έχει αλλάξει και δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ! Όπως αναφέρει ο σπουδαίος Απόστολος Παύλος στην Επιστολή προς Τιμόθεον Β’ 3:11-12: «τους διωγμούς, τα παθήματα, που μου συνέβησαν στην Aντιόχεια, στο Iκόνιο, στα Λύστρα, ποιους διωγμούς υπέφερα· και απ’ όλα ο Kύριος με ελευθέρωσε. Kαι, μάλιστα, όλοι όσοι θέλουν να ζουν με τρόπο ευσεβή εν Xριστώ Iησού, θα διωχθούν».

Καθώς συνεχίζετε να μας θυμάστε στις προσευχές σας, πιστεύουμε ότι το παντοδύναμο χέρι του Θεού θα συνεχίσει να μας στηρίζει σε όλη αυτήν τη δύσκολη περίοδο. Εκτιμούμε την αγάπη και την υποστήριξη που δείξατε όλοι από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους!

Σίγουρα τα καλύτερα έρχονται, στο παντοδύναμο όνομα του Ιησού Χριστού!

Ο Θεός είναι μαζί μας!