Δύο ευφάνταστα γιορτινά βιντεάκια από τις “Μαγεμένες Γιορτές” του Δήμου Θεσσαλονίκης, κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στα social media κι έχουν προκαλέσει πλατιά χαμόγελα αλλά και κάποια σκωπτικά σχόλια, αφού έχουν ως επίκεντρο το μοναδικό μέσο μεταφοράς της πόλης, τον πολύπαθο ΟΑΣΘ.

Με πολύ χιούμορ και χαρούμενη διάθεση στο πρώτο βίντεο νεαροί τραγουδούν το αγαπημένο τραγουδάκι του Ρούντολφ μέσα σε αστικό λεωφορείο (ευτυχώς όχι σε ώρα αιχμής), ενώ στο δεύτερο βίντεο δυο κοπέλες στη στάση της Διαγωνίου, ζωντανεύουν την αφίσα των “Μαγεμένων” και το ρίχνουν στο τραγούδι με τα “Χριστούγεννα” της Βανδή.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολουθούν  στην αρχή αιφνιδιασμένοι, δεν αργούν όμως να παρασυρθούν από τη χαρούμενη διάθεση και να ακολουθήσουν το τραγούδι!

Απολαύστε τα βίντεο, ξεχάστε για λίγο την γκρίνια και τραγουδήστε δυνατά δίνει χαρά!

Μια Μαγεμένη Διαδρομή – Μαγεμένες Γιορτές

Ο αγαπημένος μας Ρούντολφ… “οδηγός” σε μια διαφορετική διαδρομή! Φέτος τα Χριστούγεννα τραγουδάμε και γιορτάζουμε στο ρυθμό των Μαγεμένων Γιορτών! 🎄#Skg_mas #magemenes_giortes #Christmas_skg #thess_christmas #Skg_spirit

Geplaatst door Δήμος Θεσσαλονίκης – Μαγεμένες Γιορτές op Dinsdag 17 december 2019

Μαγεμένες Γιορτές – Sign Alone

Χριστούγεννα ήρθαν πάλι… μόνο που αυτή τη φορά είναι μαγεμένα!#Skg_mas #magemenes_giortes #Christmas_skg #thess_christmas #Skg_spirit

Geplaatst door Δήμος Θεσσαλονίκης – Μαγεμένες Γιορτές op Zaterdag 21 december 2019