Η νεά «καμπάνια» του PAOK Action, του προγράμματος μέσω του οποίου ο ΠΑΟΚ ενώνει τις δυνάμεις του με τους φιλάθλους του και προσφέρει βοήθεια σε εκείνους που την έχουν ανάγκη, ακούει στο όνομα «matchwornshirt». Πρόκειται για τη συμμετοχή του «Δικεφάλου του βορρά» σε μια πλατφόρμα στην οποία οι φανέλες των αγώνων δημοπρατούνται με τα χρήματα να καταλήγουν σε ιδρύματα. Η αρχή της συνεργασίας με το matchwornshirt.com γίνεται με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ -ΟΦΗ. Στην ανακοίνωσή της, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Στη λίστα με τα memorabilia είναι μακράν το νούμερο ένα. Το όνειρο κάθε συλλέκτη και κάθε φιλάθλου. Να κάνει δική του τη φορεμένη φανέλα του αγαπημένου του παίκτη. Ο ΠΑΟΚ ενώνει τις δυνάμεις του με το Match Worn Shirt και οργανώνει μια μεγάλη φιλανθρωπική δημοπρασία για λογαριασμό του PAOK Action. Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν τη δυνατότητα να δημοπρατήσουν μία φορεμένη φανέλα της ομάδας με την έναρξη της αναμέτρησης κόντρα στον ΟΦΗ.

Το Σάββατο (20.06) στις 20:30 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο γήπεδο της Τούμπας τον ΟΦΗ για την 3η αγωνιστική των Play Offs της Super League και όλες οι φανέλες των ποδοσφαιριστών μας θα είναι διαθέσιμες για δημοπρασία μέσω του matchwornshirt.com. Ήθελες πάντα στον τοίχο σου μία φανέλα του αγαπημένου σου παίκτη; Αυτή είναι η ευκαιρία σου! Οι φανέλες θα υπογράφονται από τους ποδοσφαιριστές με τη λήξη του αγώνα. Η δημοπρασία θα τρέξει για τέσσερις μέρες και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη (24.06) στις 20:30.

Με την προσφορά σου μπορείς να στηρίξεις έμπρακτα τη φιλανθρωπική δράση του PAOK Action. Το 100% των εσόδων θα πάει στη Σχολή Τυφλών Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.Α.Τ.) και στο Ειδικό Ψυχαγωγικό Κέντρο Δήμου Θεσσαλονίκης. Μέσα από αυτό το project ο ΠΑΟΚ βοηθάει ανθρώπους που έχουν προβλήματα κίνησης ή όρασης ώστε να ενταχθούν στην κοινωνία ως ισότιμα μέλη με ίσες ευκαιρίες.

Αν αναρωτιέστε πώς γίνεται να παραλάβετε τη φανέλα εν μέσω πανδημίας κι αν είναι επικίνδυνο, σας ενημερώνουμε ότι οι δημοπρατημένες φανέλες δεν θα έχουν κανένα ρίσκο για την υγεία σας. Η MatchWornShirt έχει την τεχνογνωσία να αφαιρεί κάθε ιό, βακτήριο και δείγμα DNA από τις φανέλες χωρίς να καταστρέφει το ύφασμα. Η μοναδική τεχνολογία που διαθέτει εγγυάται πως οι λεκέδες από λάσπη ή γρασίδι και όλα τα σημάδια χρήσης θα παραμένουν πάνω στη φανέλα, κάνοντας το αναμνηστικό μοναδικό.

Η συμμετοχή είναι πολύ εύκολη. Πρέπει απλά να κάνετε εγγραφή και να στείλετε την προσφορά σας με το πάτημα ενός απλού κουμπιού. Επισκεφθείτε το matchwornshirt.com και ίσως είστε εσείς ο τυχερός που θα κερδίσει μία αυθεντική, φορεμένη φανέλα του αγαπημένου σας παίκτη», καταλήγει η ανακοίνωση.

www.ethnos.gr