Τα τυπικά και οι ανακοινώσεις απομένουν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του Γιάννη Λάτσιου, ώστε ο δεύτερος να αναλάβει τα ηνία του OPEN.

Όπως αναφέρει το nassosblog, τη Δευτέρα κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθεί η άφιξη του Γιάννη Λάτσιου στο Open σε θέση Προέδρου ή τελικά και Διευθύνοντος Συμβούλου του καναλιού. Υπήρξε απευθείας επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη μέσω zoom και συμφώνησαν στα βασικά σημεία για να προχωρήσει η συμφωνία.

Ένα προϋπολογισμού προϋπολογισμού, αλλά αξιοπρεπές πρόγραμμα θα επιχειρήσει να στήσει το Open τη σεζόν 2021 – 2022. Με ζώνες από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα αλλά όχι στο prime time εκεί όπου η επένδυση θα γίνει αργότερα.

Σε πρώτη φάση θα πρέπει να στηθεί το υπόλοιπο πρόγραμμα και το κανάλι να επιστρέψει αν μη τι άλλο στα ποσοστά τηλεθέασης που είχε την εποχή του Νίκου Κοκλώνη. Οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές θα διατηρηθούν ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως όλοι οι παρουσιαστές της ψυχαγωγίας που προσελήφθησαν φέτος θα αποτελέσουν το καλοκαίρι παρελθόν από τον σταθμό.