Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη θυελλώδη ερωτική ζωή της Πάμελα Άντερσον, της εκρηκτικής ξανθιάς. Η σταρ που αναδείχθηκε στο απόλυτο sex symbol των 90s, στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της αναφέρθηκε σε όσα τις πρόσφερε ο Σιλβέστερ Σταλόνε για να γίνει το κορίτσι του.

Τώρα, αποκαλύπτει ότι και ο Τζακ Νίκολσον την έβλεπε ερωτικά. Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε στο Variety, την περίοδο που βρισκόταν στη βίλα του ιδιοκτήτη του Playboy, Χιου Χέφνερ, είχε δει κατά λάθος τον Τζακ Νίκολσον, ενώ έκανε τρίο.
«Δεν συγκρατήθηκα»

«Τον είδα με δύο πανέμορφες γυναίκες να φιλιούνται στον τοίχο», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια περιέγραψε πώς τον βοήθησε να «φτάσει στο τέλος».

«Γελούσαν και φιλιόντουσαν, “γλιστρώντας” ο ένας πάνω στον άλλον. Είχα μπει για να χρησιμοποιήσω τον καθρέφτη και έσκυψα στα γόνατα, ώστε να φτιάξω το κραγιόν μου και να μη με δουν. Προσπάθησα να μην κοιτάξω, αλλά δεν μπορούσα να συγκρατηθώ», είπε.

Και συνέχισε: «Έπιασα το βλέμμα του και νομίζω ότι τον βοήθησα να φτάσει στο τέλος, καθώς έκανε έναν αστείο ήχο. Με κοίταξε, χαμογέλασε και μου είπε: Σε ευχαριστώ, χρυσό μου».