Ο ΠΑΟΚ έχει ως μεγάλο στόχο προς πραγματοποίηση την ανέγερση ενός υπερσύγχρονου σταδίου στην περιοχή της Τούμπας, που θα δώσει νέα πνοή στην πόλη της Θεσσαλονίκης και θα στεγάσει τα όνειρα της ΠΑΕ, αλλά και των οπαδών του Δικεφάλου.

Ο φάκελος της Νέας Τούμπας έχει σταλθεί σε όλα τα αρμόδια όργανα και πλέον οι «ασπρόμαυροι» επιθυμούν την έκδοση του προεδρικού διατάγματος ως την άνοιξη.

Αν όντως συμβεί αυτό ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει από τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στο Καυτανζόγλειο στάδιο.

Το πολυπόθητο ΝΑΙ ήρθε σήμερα, με επίσημο έγγραφο που έστειλε η διοίκηση του Καυτανζογλείου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και παραχωρεί στον Δικέφαλο το στάδιο ως εναλλακτική έδρα για την επόμενη σεζόν, 2021-2022, αλλά και ως βασική έδρα του ΠΑΟΚ, για όλες τις διοργανώσεις που θα συμμετέχει-εντός και εκτός συνόρων-εφόσον ξεκινήσουν τα έργα στο γήπεδο της Τούμπας και ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορεί προσωρινά να αγωνίζεται εκεί!

Μοναδική εκκρεμότητα- βάσει του σχετικού εγγράφου-είναι η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για τους οικονομικούς όρους παραχώρησης, όρος που δεν φαίνεται ικανός να χαλάσει την συμφωνία, μια που οι διοικήσεις του σταδίου και του ΠΑΟΚ, φαίνεται να τα έχουν βρει στο οικονομικό θέμα της συνεργασίας τους.