Το θέμα της νέας Τούμπας, είναι σε πρώτο πλάνο για τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» περιμένει να «τρέξουν» οι διαδικασίες, προκειμένου να μπει σε φάση υλοποίησης το μεγάλο έργο ανακατασκευής του γηπέδου.

Στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, στο γραφείο του Υπουργού Σταύρο Καλαφατη     υπήρξε σύσκεψη για ζητήματα που αφορούν έργα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Όπως είναι λογικό το θέμα της Τούμπας ήταν σε πρώτο πλάνο. Όμως η διαρροή απ’ το Υπουργείο, ήθελε τον ΠΑΟΚ να έχει κληθεί, με τους «ασπρόμαυρους» να επικαλούνται αδυναμία για να παραστούν.

Άμεση ήταν η απάντηση του ΠΑΟΚ στις διαρροές αυτές. Με το «Δικέφαλο» να τονίζει πως περιμένει έργα κι όχι συναντήσεις και συζητήσεις.

«Συνειδητή επιλογή ήταν, γιατί πλέον δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε ξανά και ξανά χωρίς να υπάρχουν και πράξεις ταυτόχρονα. Είναι γνωστό το θέμα Καυτανζογλείου, όπου δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη.

Περιμένουμε επίσης το Προεδρικό Διάταγμα και φυσικά τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν το Ταμείο Ανάκαμψης κτλ. Όλα αυτά είναι γνωστά, δε χρειάζονται συναντήσεις και συζητήσεις αλλά ενέργειες πλέον…», ανέφεραν χαρακτηριστικά απ’ τον ΠΑΟΚ!