Οι πρωταθλητές έχουν κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Μπορεί να μη βρίσκονται στην πρώτη θέση,αλλά η φετινή σεζόν είναι μεγάλη και η απόσταση τους από τον Ολυμπιακό μικρή. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις και στον ΠΑΟΚ θέλουν να ενισχυθούν για να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει εντοπίσει κάποια κενά στο ρόστερ της ομάδας του και ήδη έχει κάνει τις εισηγήσεις του ενόψει Ιανουαρίου. O προπονητής και ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ αναμένεται να εισηγηθούν στη διοίκηση του συλλόγου να προχωρήσουν σε τρεις προσθήκες τον Γενάρη.

Οι θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση, σύμφωνα με τους δύο άνδρες, αφορούν έναν πλάγιο επιθετικό, που να μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον φορ, έναν αριστερό μπακ και έναν αμυντικό μέσο. Η σύσκεψη με τον Ιβάν Σαββίδη, που θα συζητηθεί το θέμα, αναμένεται να διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτήν ο Μπράνκο θέλει να πάρει την άδεια από τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, για να προχωρήσει τις επαφές με τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει.