Εκδικάστηκε στο ΣτΕ η προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία ζητά να κηρυχθεί παράνομος ο διορισμός του Νίκου Φαραντούρη και κατ’ επέκταση η σύνθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Στο ΣτΕ εκδικάστηκε το η προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Αχιλλέα Μαυρομάτη και τους καθηγητές Σιούτου και Κατσά να την εκπροσωπούν.
Οι δικηγόροι του «Δικεφάλου» ζήτησαν κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας από το ΣτΕ να κρίνει παράνομο το διορισμό του Νίκου Φαραντούρη στην ΕΕΑ, λίγες εβδομάδες πριν βγει η απόφαση της ΕΕΑ για το θέμα της πολϋϊδιοκτησίας, καθώς θεωρούν πως αν συμβεί αυτό τότε θα είναι άκυρη όλη η σύσταση της Επιτροπής, που έβγαλε την απόφαση με την οποία επιβλήθηκαν ποινές στον Δικέφαλο και την Ξάνθη.
Οι δύο ΠΑΕ, ΠΑΟΚ και Ξάνθη, κατέθεσαν ξεχωριστές αιτήσεις και ισχυρίστηκαν μέσω των δικηγόρων τους ότι υπάρχει σαφέστατα κακή σύνθεση της ΕΕΑ, καθώς ο Φαραντούρης δεν είναι καθηγητής εμπορικού δικαίου, ούτε σε προπτυχιακό, ούτε σε μεταπτυχιακό τμήμα, όπως ορίζει ο νόμος.
Από την πλευρά των νομικών εκπροσώπων του ΠΑΟΚ τονίστηκε ότι πρέπει να υπάρξει απόφαση εντός των αθλητικών πλαισίων και πλέον απομένει το πότε θα εκδοθεί η απόφαση από το ΣτΕ.
Το ΣτΕ έδωσε προθεσμία μίας εβδομάδας, ως την επόμενη Πέμπτη, να καταθέσουν όλες οι πλευρές τα υπομνήματά τους και στη συνέχεια θα βγει η απόφαση.