Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για αυτοσχέδιους αγώνες μποξ σε αυλή σχολείου, στην περιοχή Χαριλάου. Ζητείται να διακριβωθεί αν στοιχειοθετούνται επικίνδυνη σωματική βλάβη και οποιοδήποτε άλλο αυτεπαγγέλτως διωκόμενο αδίκημα. Η έρευνα ανατέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου.
Αφορμή αποτέλεσαν σχετικά δημοσιεύματα για αυτοσχέδιους αγώνες μποξ, παρουσία κοινού, που έστησαν νεαροί στη Θεσσαλονίκη. Η σχολική αυλή μετατράπηκε σε ρινγκ για αγώνες μποξ στο 107ο Δημοτικό Σχολείο, στην περιοχή της Χαριλάου, όπου νεαροί έπαιξαν μποξ. Μάλιστα, φέρονται να φορούσαν και γάντια και να αντάλλασαν γροθιές υπό τα βλέμματα κοινού, που είχε μαζευτεί για να παρακολουθήσει τους αγώνες.
Πολίτες κάλεσαν την Αστυνομία, αλλά η Άμεση Δράση άργησε πολύ να φτάσει στο σημείο για να διακόψει το βίαιο περιστατικό. Σύμφωνα με τους περίοικους το περιπολικό έφτασε στο σημείο μετά από σχεδόν 45 λεπτά και άνδρες της αστυνομίας έκαναν σύσταση στους νεαρούς, οι οποίοι στην συνέχεια αποχώρησαν.