Τα μέλη της  Νέας Δημοκρατίας φανέρωσαν  τον εκνευρισμό τους,   στις δηλώσεις της  Αφροδίτης Λατινοπούλου στα social media , για την Δανάη Μπάρκα. Η νεαρή δικηγόρος από την Θεσσαλονίκη,  έβαλε στο στόχαστρο την παρουσιάστρια του MEGA για το σώμα της, μετά από φωτογραφίες που ανέβασε  στο Instagram φορώντας το μαγιό της.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε στο Twitter και την απάντηση της Δανάης Μπάρκα, πηγές  θέλησαν να πάρουν αποστάσεις σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι: «Η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Να αναφέρουμε  ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου έκανε λόγο για  «λάθος πρότυπα υγείας, στα πλαίσια της woke culture», αναφερόμενη στις φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα και στα κολακευτικά σχόλια που έκαναν κάποιοι για τις φωτογραφίες της. «Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η No1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου, στην ανάρτησή της στο Instagram.