Σε χαιρετώ ΠΑΟΚτσάκι μου,

Νιώθω πως πρέπει να γράφεις αν έχεις να πεις κάτι ουσιαστικό. Συνειδητά λοιπόν επέλεξα να δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στην Ομάδα πριν πιάσω ξανά το πληκτρολόγιο.

Μετά την πρώτη και σημαντικότερη απόφαση της οικογενείας Σαββίδη να κρατήσει στο τιμόνι της ομάδας τον Άμπελ, τα πρώτα μηνύματα μετά το περσινό τραγικό καλοκαίρι είναι ενθαρρυντικά.

Οι παίκτες γνωρίζουν πλέον (αν δεν το γνώριζαν), ότι αυτός είναι ο προπονητής και αυτός ορίζει τι θα παίζει η ομάδα και με ποιους. Όποιος είναι έτοιμος να ακολουθήσει είναι μαζί μας, είναι κομμάτι του ΠΑΟΚ και της καρδιάς μας, για όσο φοράει το δικέφαλο στο στήθος.

Όποιος δεν θέλει να ακολουθήσει ενημερώνει τον μάνατζερ του σχετικά και μας ελαφρύνει το μπάτζετ… ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από ονόματα, όσο και αν ακούγεται κοινότυπο, οφείλουμε να το επαναλαμβάνουμε, γιατί συχνά πυκνά και αναλόγως με τις αδυναμίες μας το ξεχνάμε.

Ο Όλαφ Ρέμπε δείχνει με το καλημέρα αυτό που περίμενα από ένα παιδί του Γερμανικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Η τεχνογνωσία του θα προσφέρει ποιότητα τόσο στην καθημερινότητα της ομάδας όσο και σε θέματα μεταγραφικά.

Το βράδυ της 25 Αυγούστου δεν με έκανε χαρούμενο μόνο γιατί αποκλείσαμε τους υπερόπτες Τούρκους, αλλά γιατί είδα μια ενδεκάδα με 4 αετόπουλα που φτάσανε να γίνουν αετοί…

Γουστάρω ρε φίλε να βλέπω τα δικά μου παιδιά να εξελίσσονται σε βασικά γρανάζια της ανδρικής ομάδας…

Γουστάρω να βλέπω τον Πέλκα να φοράει το περιβραχιόνιο και να το τιμάει κάθε στιγμή ενός αγώνα.

Football Passion GIF by PAOK FC - Find & Share on GIPHY

Γουστάρω που βλέπω το παιδάκι αυτό με το 11 στην πλάτη, που ντρέπεται την κάμερα να κοιτάξει, να παστελώνει σαν φτασμένος φορ… στα 18 του.

Γουστάρω που βλέπω το πάθος στα μάτια του Γιαννάκη του Μιχαηλίδη και τη δίψα για διάκριση που μου βγάζει ο Γιαννούλης.

Φυσικά και δεν αρκούν τα παιδιά αυτά για να  κάνεις πρωταθλητισμό, είναι όμως βασικό συστατικό του πλάνου.

Ο ΠΑΟΚ σταδιακά θα πλαισιώσει τα παιδιά αυτά με την απαραίτητη ποιότητα στις θέσεις που κρίνει ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής.

Γιατί αυτό θέλει ο ΠΑΟΚτσής… να του δείξεις τον δρόμο που αποφάσισες να χαράξεις, όχι τυχαία, όχι συγκυριακά, αλλά με πλάνο…

ΥΓ.1. Από Τούρκο ο Ιβάν δεν χάνει… ο Ιβάν!

ΥΓ.2. Το ζητούμενο ήταν η συμμετοχή σε ομίλους ΠΑΟΚτσάκι μου και αυτό το κατακτήσαμε ήδη. Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσουμε την μάνα κανενός τύπου που τραβάει μπαλάκια σε κληρώσεις.

ΥΓ.4. Μάλλον ήταν το τελευταίο θέλημα του κυρ Σάββα… η Μπενφίκα να κάνει τα ρεπό του Άγιαξ.