Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τροχαίας Θεσσαλονίκης:

α. Από την 06.00΄ ώρα της Παρασκευής (11-09-2020) μέχρι και την 18.00΄ ώρα της Κυριακής (13-09-2020) δεν θα επιτρέπεται η στάση-στάθμευση όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του κέντρου της πόλης:   -Αγγελάκη, σε όλο το μήκος της.   -Λ. Στρατού, από Καυτανζόγλου μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ.   -Γ΄ Σεπτεμβρίου, από Μ. Αλεξάνδρου μέχρι Αγ. Δημητρίου.   -Εθν. Αμύνης, από  Αγίου Δημητρίου μέχρι Πλατεία Λευκού Πύργου.   -Αγ.Δημητρίου, από Πλατεία Ευαγγελίστριας μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου και από Προξένων μέχρι Στεφάνου Δραγούμη.   -Γ. Λαμπράκη, από Εγνατία μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου.   -Αρμενοπούλου, από Μελενίκου μέχρι Εθν. Αμύνης.   -Ν. Γερμανού, από Πλατεία Λευκού Πύργου μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ.   -Μ. Ανδρόνικου, από Πλατεία Ηλεκτρικής Εταιρείας μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ.   -Ιασωνίδου, από Εγνατία έως Αγίου Δημητρίου.

β. Από την 14.00΄ ώρα της Πέμπτης (10-09-2020) μέχρι και την 18.00΄ ώρα της Κυριακής (13-09-2020) δεν θα επιτρέπεται η στάση-στάθμευση όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του κέντρου της πόλης:   -26ης Οκτωβρίου, από Ανδρέου Γεωργίου μέχρι Πήγασου, ρεύμα προς έξοδο πόλης.   -Ερμιόνης, από 26ης Οκτωβρίου μέχρι Ανδρέου Γεωργίου.   -Ανδρέου Γεωργίου, από Πήγασου μέχρι 26ης Οκτωβρίου.

γ. Σάββατο (12-09-2020), από ώρα 15.00΄ σταδιακά, ανάλογα με την εξέλιξη των εκδηλώσεων και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του κέντρου της πόλης:   -Λ.Στρατού, από Καυτανζόγλου μέχρι Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ.   -Γ΄ Σεπτεμβρίου, από Μ. Αλεξάνδρου μέχρι Αγίου Δημητρίου.   -Βασ. Όλγας, από Μ. Μπότσαρη μέχρι Αγίας Τριάδος.   -Βασ. Γεωργίου, από Αγίας Τριάδος μέχρι Μ. Ανδρόνικου.   -Λεωφ. Νίκης, καθ όλο το μήκος της.   -Κουντουριώτη, καθ όλο το μήκος της.   -Κων/νου Καραμανλή, από Κατσιμίδη μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου.   -Εγνατία, από Λαγκαδά μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου.   -Εθν. Αμύνης, από Αγίου Δημητρίου μέχρι Πλατεία Λευκού Πύργου.   -Τσιμισκή, καθόλο το μήκος της.   -Αγίου Δημητρίου, από Λαγκαδά μέχρι Στεφάνου Δραγούμη.   -Αγίας Σοφίας, από Εγνατία μέχρι την πλατεία Αγίας Σοφίας, καθώς και περιμετρικά της  πλατείας Αγίας Σοφίας.   -Π.Μελά, καθόλο το μήκος της.   -Βενιζέλου, καθ όλο το μήκος της.

δ.Υπενθυμίζεται η ισχύουσα απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στις οδούς Τσιμισκή, Εγνατία και Αγίας Σοφίας, καθώς και στις λεωφόρους Νίκης και Μ.Αλεξάνδρου.   -Παρακαλούνται οι κύριοι οδηγοί να απομακρύνουν τα οχήματά τους από τους παραπάνω αναφερομένους δρόμους.   -Από ώρα 15.00΄ του Σαββάτου (12-09-2020) και μέχρι το πέρας των σχετικών εκδηλώσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, από Ανατολικά προς Δυτικά της πόλης μέσω των οδών Κατσιμίδη –  Περιφερειακής οδού – Αγ. Δημητρίου (όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν) – Ολυμπιάδος και από Δυτικά προς Ανατολικά της πόλης μέσω των οδών 26ης Οκτωβρίου – Λαγκαδά  και  Περιφερειακής οδού, καθώς και από την Αγίου Δημητρίου, όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Υπηρεσία μας θα λάβει αυξημένα μέτρα τροχαίας, με το σύνολο της δυνάμεως της και στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.   -Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.