Δεν είναι απλά γούνινο αλλά λούτρινο. Πρόκειται για μια νέα τάση που έχει γίνει ο σύμμαxός σου στις κρύες αυτές μέρες. Αυτό το παλτό είναι το πανωφόρι που σε φέρνει πιο κοντά στα παιδικά σου χρόνια και μιμείται την υφή από τα αγαπημένα σου λούτρινα αρκουδάκια. Δεν είναι μόνο ζεστό αλλά είναι το απόλυτο παλτό: ΜΑΛΑΚΟ & XΟΥΧΟΥΛΙΑΡΙΚΟ.

Η ιδέα πρόεκυψε από τα γνωστά αρκουδάκια Steiff τα οποία παράγονται από το 1902. Μεγάλοι Οίκοι μόδας όπως  η Max Mara  μας μετέφεραν πίσω στα παιδικά μας χρόνια και δημιούργησαν την απόλυτη “αγκαλιά”. Αυτό είναι το χνουδωτό παλτό το οποίο δε θα μπορείς να βγάλεις από πάνω σου όταν ο υδράργυρος θα πέφτει ή όταν θα κάνεις τις βόλτες σου με στυλ.  Προσθέτει στυλ στη καρδιά του χειμώνα και πάει με τα πάντα.

Επέλεξε ένα teddy bear coat στα χρώματα της καραμέλας και κάνε τις βόλτες σου ακόμα πιο χουχουλιάρικες. Συνδύασε το με sneakers στην ίδια (ή και όχι) απόχρωση και με total black outfits.

Το παλτό αυτό έκανε την εμφάνιση του για πρώτη φορά το 2013 και μέχρι και σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα outwear της γυναικείας γκαρνταρόμπας, σε διάφορα χρώματα και όχι μόνο…

Τα teddy bear coats, είναι η εναλλακτική πρόταση για τις γούνες που ενδεχομένως θα φορούσες το χειμώνα, είναι μια άλλη πρόταση, που σίγουρα θα λατρέψεις και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη! Το λευκό χρώμα είναι ένα από τα must have του χειμώνα και δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από την ντουλάπα σου…

Παρακάτω μπορείς  να δεις τρόπους με τους οποίους μπορείς να το φορέσεις.