Σειρά επισκέψεων θα πραγματοποιήσουν αυτήν την εβδομάδα κλιμάκια και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αλλά και υπουργοί ενόψει και της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ.
Προβολή του κυβερνητικού έργου

Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης μαζί με το γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη θα επισκεφτούν το Δήμο Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης.

Παράλληλα, ενόψει της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η οποία θα ξεκινήσει με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, η Νέα Δημοκρατία πραγματοποιεί έναν νέο κύκλο επισκέψεων στην Δυτική, Κεντρική, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με στόχο την άμεση επαφή με τους πολίτες και την προβολή του κυβερνητικού έργου.
Δευτέρα

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, οι βουλευτές Τάσος Χατζηβασιλείου, Κωνσταντίνος Μπλούχος και ο γενικός γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνος Μπαγινέτας θα επισκεφτούν τον Νομό Έβρου.
Τρίτη

Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Δήμους της Α΄ Θεσσαλονίκης, ενώ την ίδια ημέρα (6/9) ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας και η γενική γραμματέας Δημόσιας Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη θα επισκεφτούν τους δήμους Λαγκαδά, Θερμαϊκού και Θέρμης.

Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου θα βρεθούν στον νομό Κιλκίς ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων ‘Αγγελος Συρίγος, οι βουλευτές Δημήτρης Κούβελας, Ανδρέας Πάτσης και ο γενικός γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων ‘Ασυλο Εμμανουήλ Λογοθέτης.

Την ίδια μέρα (6 Σεπτεμβρίου) στον νομό Καστοριάς θα βρεθούν ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Σίμος Κεδίκογλου, οι βουλευτές Σάββας Αναστασιάδης, Τάσος Μπαρτζώκας και ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Σωτήρης Αναγνωστόπουλος.

Τον νομό Φλώρινας θα επισκεφτούν στις 6 Σεπτεμβρίου η υπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, ο υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, οι βουλευτές Φωτεινή Αραμπατζή, Παρασκευή Βρυζίδου, ο γενικός γραμματέας Δασών Κωνσταντίνος-Ευάγγελος Αραβώσης και ο γενικός γραμματέας Ιθαγένειας Αθανάσιος Μπαλέρμπας.
Τετάρτη

Στις 7 Σεπτεμβρίου στον νομό Γρεβενών θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή, οι βουλευτές Γεώργιος Αμανατίδης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος και ο γενικός γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) Ορέστης Καβαλάκης.

Την ίδια μέρα (7 Σεπτεμβρίου) ο υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης και ο γενικός γραμματέας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής Εμμανουήλ Κουτουλάκης θα βρεθούν στον Νομό Καβάλας.

Παράλληλα, η βουλευτής και πρόεδρος της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης Ντόρα Μπακογιάννη, και οι βουλευτές Δημήτρης Καιρίδης και Θοδωρής Ρουσόπουλος θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις στους νομούς Ροδόπης (7&8 Σεπτεμβρίου) και Καβάλας 9 Σεπτεμβρίου.
Πέμπτη

Στις 8 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς και ο γενικός γραμματέας Συντονισμού Θανάσης Κοντογεώργης θα επισκεφτούν δήμους της Α΄ Θεσσαλονίκης

Την ίδια ημέρα (8 Σεπτεμβρίου), ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, ο γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης και η γενική γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Χριστιάνα Καλογήρου θα βρεθούν στον νομό Δράμας.

Στις 8 Σεπτεμβρίου τον νομό Ημαθίας θα επισκεφτούν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, οι βουλευτές Ιωάννης Αντωνιάδης, Μακάριος Λαζαρίδης και ο γενικός γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης & Απλούστευσης Διαδικασιών Λεωνίδας Χριστόπουλος.

Την ίδια ημέρα (8 Σεπτεμβρίου) επίσκεψη στον νομό Πέλλας θα πραγματοποιήσουν ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, οι βουλευτές Έλενα Ράπτη και Χρήστος Δερμεντζόπουλος και η γενική γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού Ελένη Δουνδουλάκη.

Στις 8 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, οι βουλευτές Χρήστος Κέλλας, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας και η γενική γραμματέας Ανθρώπινου δυναμικού Δημόσιου τομέα Παρασκευή Χαραλαμπογιάννη, θα βρεθούν στον νομό Πιερίας.

Στον νομό Κοζάνης στις 8 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιώργος Στύλιος, οι βουλευτές Στράτος Σιμόπουλος, Ζήσης Τζηκαλάγιας και η γενική γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών Αλεξάνδρα Σδούκου.

Τέλος, την ίδια ημέρα (8 Σεπτεμβρίου) τον νομό Ξάνθης θα επισκεφτεί ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης και ο γενικός γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννης Κωτσιόπουλος.