Πληροφορίες για σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. Υπάρχουν πληροφορίες πως έπεσαν πυροβολισμοί και υπάρχει νεκρός. Το περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, έγινε στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου, στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως αναφέρεται οι αλλοδαποί ενεπλάκησαν χρησιμοποιώντας πέρα από όπλα, καδρόνια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα. Η ένταση έγινε αντιληπτή από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα τις Αρχές προκειμένου να επιληφθούν και να δώσουν άμεσο τέλος στην υπόθεση. Η συμπλοκή επέφερε όπως τονίζεται τον τραυματισμό ενός άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως κατέληξε.

Η πρώτη αναφορά στην αστυνομία, για τη συμπλοκή με πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας στη 1 το μεσημέρι, ανέφερε πως υπήρχε ένας άνθρωπος νεκρός στο δρόμο. Όταν έφτασε εκεί η Άμεση Δράση, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, ένας άνθρωπος ήταν νεκρός στο δρόμο και ένας άλλος ήταν τραυματισμένος σοβαρά. Ο άνθρωπος αυτός αυτή τη στιγμή δίνει μάχη για τη ζωή του, καθώς νοσηλεύεται στα επείγοντα του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Στο σημείο όπου έλαβε χώρα η συμπλοκή, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κάλυκες. Συγκεκριμένα, έχουν εντοπιστεί συνολικά 11 κάλυκες. exarxeia-6-1200x795