Το MyCity.com.gr σας καλοσωρίζει στη νέα στήλη μαγειρικής που δημιουργήθηκε κατόπιν πολλών αιτημάτων του αναγνωστικού κοινού .Κάθε εβδομάδα θα παρουσιάζονται συνταγές μαγειρικής από τον διακεκριμένο Σεφ Νίκο Ηλιάδη, στον φιλόξενο χώρο του Famigliano , ενός εστιατορίου που προσφέρει στο κοινό του απίθανες γεύσεις καθημερινά σε συνδυασμό με μια πλήρη κάβα κρασιών επιλογής του οινοποιείου Konstantara Wines.
Τα κρασιά ‘’KONSTANTARA’’ παράγονται από τα σταφύλια που καλλιεργούνται βιολογικά στους ιδιόκτητους αμπελώνες της οικογένειας Κωνσταντάρα, έκτασης 250 στρεμμάτων, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Πολυγύρου. Το υψόμετρο είναι 430m και η θέση ιδανική για αμπελοκαλλιέργεια με ελάχιστη ή καθόλου άρδευση. Οι λευκές ποικιλίες του αμπελώνα είναι το Μοσχάτο Αλεξανδρείας, το Sauvignon Blanc, η Μαλαγουζιά, το Viognier και το Ασύρτικο. Στις ερυθρές ποικιλίες είναι το Merlot και το Cabernet Sauvignon, το Αγιωργίτικο και το Syrah. Η οινοποίηση γίνεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του νέου σύγχρονου οικογενειακού οινοποιείου στην Πορταριά Χαλκιδικής.
KONSTANTARA SAUVIGNON BLANC
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΙΝΟΣ – ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ
Π.Γ.Ε ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
KONSTANTARA MERLOT
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΙΝΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ
Π.Γ.Ε ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
KONSTANTARA VIN DE LIQUEUR
ΕΠΙΔΟΡΠΙΟΣ ΟΙΝΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ
Photo-Video-Montaz .Nikos Seidaridis