Σήμερα, Τετάρτη στις 19:00 η Θεσσαλονίκη φοράει και επίσημα τα γιορτινά της.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας θα φωταγωγήσει το επιβλητικό δέντρο, ύψους 18 μέτρων, από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής, που έχει ήδη τοποθετηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους.

Ο άξονας της Αριστοτέλους θα φωτιστεί με 350.000 γιορτινά λαμπιόνια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης. Παράλληλα θα ανάψει όλος ο εορταστικός διάκοσμος που έχει τοποθετηθεί σε κεντρικούς δρόμους και στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Αριστοτέλους θα πλαισιώσει ο δημοφιλής τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης με μια μοναδική συναυλία με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο γνωστός παρουσιαστής και επιχειρηματίας Τάσος Σωφρονίου.