Ένα αξιοσημείωτο αντικείμενο, το οποίο δεν είχε καμία σχέση με την τέχνη, βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοπρασίας έργων του 20ού αιώνα του οίκου Christie’s, η οποία μέσω livestream από το Rockefeller Center διεξήχθη την περασμένη Τρίτη το βράδυ. Ήταν ο σκελετός ενός Tyrannosaurus Rex. Η χωρίς προηγούμενο δημοπρασία του σκελετού του T-Rex, στον οποίο είχαν δώσει το όνομα «Stan», ήταν το γκραν φινάλε της βραδιάς. Οι προβλέψεις έκαναν λόγο για 6 με 8 εκατομμύρια δολάρια και ο οίκος έφερε ανεξάρτητο δημοπράτη, τον Tash Perrin, για να διεξάγει τη δημοπρασία ενός από τους μεγαλύτερους και πιο πλήρεις σκελετούς του προϊστορικού τέρατος που έχει ποτέ βρεθεί. Ο Perrin άνοιξε τη διαδικασία προσφορών στα 3 εκατομμύρια δολάρια. πολύ σύντομα, όμως, οι προσφορές ανέβασαν το ποσό στο ύψος των 25 εκατομμυρίων δολαρίων.
Τελικά, ο «Stan» πωλήθηκε για 31,8 εκατομμύρια δολάρια σε ανώνυμο πλειοδότη και ο James Hislop, επικεφαλής του τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Ιστορίας του οίκου δεν αποκάλυψε αν ο σκελετός του T-Rex πωλήθηκε σε ιδιώτη ή ίδρυμα.
Μετά από αυτήν την κατάληξη, δεν θα μείνει στη μνήμη η τύχη έργου του Paul Cézanne, έργου του Mark Rothko και έργου του Willem de Kooning που βγήκαν στο σφυρί στην ίδια δημοπρασία.