Η Σέρβα καλλονή είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες γυναικείες παρουσίες των Βαλκανίων. Το μελαχρινό μοντέλο έχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να εκτοξεύσει τη φήμη του και εκτός Σερβίας χάρις τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκεί όπου παραθέτει ανά τακτά χρονικά διαστήματα πτυχές του πλούσιου ταλέντου του. Η Σοράγια διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά στη χώρα της, με την εμφάνιση της να κόβει την ανάσα καθώς η ίδια φροντίζει σε κάθε της έξοδο να φορά τα απολύτως απαραίτητα.

Η Σέρβα καλλονή μέχρι πρότινος βρισκόταν στον «Τροχό της Τύχης» στη χώρα της, αναλαμβάνοντας το άνοιγμα των γραμμάτων στους τυχερούς παίκτες. Η πρόσφατη αποχώρησή της είναι δεδομένο πως θα προκαλέσει ηχηρό πρόβλημα στο κανάλι που μεταδίδει το πρόγραμμα, καθώς δεν είναι λίγοι οι Σέρβοι που στήνοντας στη τηλεόραση για να δουν εκείνη και όχι να παρακολουθήσουν την εξέλιξη του τηλεπαιχνιδιού.

Τα επαγγελματικά της βήματα ωστόσο την έφεραν στην έξοδο του «Τροχού της Τύχης». Πλέον άπαντες αναμένουμε τα νέα της σχέδια, ωστόσο μέχρι τότε μπορούμε χωρίς φόβο αλλά με πάθος να την βρίσκουμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκεί που η εικόνα μιλάει από μόνη της! Φωτογραφίες η μία καλύτερη από την άλλη, με τη Σοράγια να αφήνει ελάχιστα στη φαντασία των φανατικών της θαυμαστών.