Ο καταζητούμενος για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» είχε αλλάξει την εμφάνισή του – Είχε σακαταμένο πόδι από τον αυτοτραυματισμό του το καλάζνικοφ απο τη ληστεία σε πρακτορειο του ΟΠΑΠ στον Χολαργό, τον Οκτώβριο του 2019.
Με κινηματογραφικό τρόπο συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ο καταζητούμενος για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα», Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης.
Η Αντιτρομοκρατική γνώριζε οτι ο 48χρονος κρυβόταν στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, συνελήφθη ένα άτομο το οποίο έμοιαζε με τον Χατζηβασιλειάδη, καθώς κούτσαινε, για να αποδειχθεί τελικά ότι ήταν ένας ληστής περιπτέρων!
Σήμερα, είκοσι λεπτά πριν τις 2 το μεσημέρι, ο συλληφθείς με μοτοσικλέτα που είχε κλαπεί πριν μερικές ημέρες από τη Θεσσαλονίκη, μετέβη στην τράπεζα Alpha Bank, στην περιοχή Ρεντζίκι, κοντά στο νοσοκομείο Παπανικολάου, και οπλισμένος με ενα κοντόκανο καλάζνικοφ, ζήτησε τα χρήματα απο τα ταμεία.

Αφού άρπαξε 8.275 ευρώ, πήρε για ασφάλεια τον διευθυντή μέχρι να βγει έξω και δυο τετράγωνα πιο μακριά, εγκατέλειψε την κλεμμένη μοτοσικλέτα και έφυγε με ένα, επίσης κλεμμένο, απο το κέντρο της Θεσσαλονίκης Nissan Micra.

Αμέσως πήραν σήμα οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Ο 48χρονος φέρεται να έχει σακατεμένο το πόδι του απο τον αυτοτραυματισμό του με το καλάζνικοφ απο τη ληστεία σε πρακτορειο ΟΠΑΠ play, τον Οκτώβριο του 2019, ενώ φέρεται να έχει αλλάξει την εμφάνισή του, καθώς ξυρίστηκε για να μην αναγνωρίζεται απο τις αρχές. Στη έρευνα που έγινε, βρέθηκαν, επίσης 30 φυσίγγια και ασύρματος.

Ο Χατζηβασιλειάδης ανεμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να μεταφερθεί στα κεντρικά της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα.

Σε βάρος του, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, διακεκριμένες κλοπές και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.