Στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τη Νότια Γαλλία, όπου διαμένει και προπονείται.
«Το μέρος που μένω είναι από το πιο ασφαλή στη Γαλλία. Είναι μια περιοχή με μεγάλη δασική έκταση, προστατευόμενη, δεν έχει πολύ κόσμο. Εδώ στα διαμερίσματα είμαστε 5-6 άτομα μόνο. Φοράω μάσκα όταν βγαίνω για περπάτημα στο δάσος, πρέπει να τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας» εξήγησε ο ίδιος.

Και συνέχισε: «Κάνω γυμναστική πιο πολύ, έχω ξεκινήσει και λίγο τένις γιατί θέλω να μείνω σε καλή κατάσταση. Προσπαθώ να είμαι όσο μπορώ μακριά από ανθρώπους. Παίζω πιο πολύ με τα αδέρφια μου και με τους γονείς μου.

(…)Είναι δύσκολο να είσαι σπίτι όλη μέρα. Δεν είναι εύκολο και για εμάς που είμαστε ενεργοί αθλητές και παίζουμε και γυμναζόμαστε καθημερινά. Είναι ένα σοκ αυτό που συμβαίνει και φυσικά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

«Δεν μας έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στο χώρο του τένις. Τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο, να ακυρωθούν πρωταθλήματα και τουρνουά, ήταν κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Οπότε, δεν έχουμε ξαναβιώσει κάτι τέτοιο» κατέληξε.