Στην Ωτορυνολαρυγγολογική κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ βρέθηκε τη Δευτέρα ο Ιβάν Σαββίδης.

Επισκέφθηκε διάφορους θαλάμους της κλινικής, μοίρασε δώρα σε ασθενείς και έκανε δηλώσεις, τονίζοντας ότι θέλει να επενδύσει κι άλλα χρήματα.

«Καταρχάς δεν συνηθίζω να ελέγχω τις δουλειές που κάνω. Ο Θεός ελέγχει τη συνείδηση μας. Απλά ήθελα να δω τι δουλειά γίνεται σε αυτή την κατεύθυνση. Έχω πει, ότι έχω μεγάλη συναισθηματική φόρτιση όσον αφορά σε αυτή την κλινική. Εγώ θα επενδύσω χρήματα εδω. Η ομάδα των γιατρών έχει δείξει ότι εδώ και πρέπει και μπορείς να επενδύσεις. Εδώ οι γιατροί επιστρέφουν τον κόσμο στην κανονικότητα της ζωής», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Εγώ ήξερα από την παιδική μου ηλικία τι είναι να έχεις ένα άτομο που δεν ακούει στο σπίτι σου. Όταν ενηλικιώθηκα και μπορούσα να ζητήσω συμβουλή από τους καλύτερους γιατρούς για τη μητέρα μου, ήθελα να γίνει κάτι για να μπορέσει να ακούσει έστω και για μία ημέρα. Αλλά τότε ήταν αργά, όπως μου είπαν. Αν γίνονταν εγκαίρως όλα θα το διορθώναμε. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που τώρα αυτά τα παιδιά μπορούν εγκαίρως να κάνουν αυτές τις επεμβάσεις. Θα μεγαλώσουν σαν κανονικά μέλη της κοινωνίας. Εύχομαι να μπορούμε να τους ακούμε όλους, αν έχουμε τα αυτιά».


Από τη μεριά του, ο διευθυντής της κλινικής ΩΡΛ κ. Ιωάννης Κωνσταντινίδης, ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Ιβάν Σαββίδη για τη γενναιόδωρη βοήθεια. Τα χρήματα αυτά θα πιάσουν τόπο. Να είναι αυτό κίνητρο και για άλλους αρωγούς στην προσπάθεια μας. Η πατρίδα μας έχει ανάγκη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Υπάρχουν άνθρωποι που βοηθούν κι αυτό προσωπικά με αγγίζει πάρα πολύ».