Τις πρώτες της δηλώσεις έκανε η Στέλλα Ανδρεάδου, λίγο μετά την αποχώρησή της από το Survivor.
Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Love It» κι αναφέρθηκε στην εμπειρία της, αλλά και το ειδύλλιο Βρισηίδας – Μαρτίκα.
«Ήταν σοκαριστικό, όταν άκουσα ότι αποχωρώ. Δεν μπορούσα να μιλήσω, να αντιδράσω, τίποτα. Ήθελα τον χρόνο μου. Τώρα είμαι καλά. Η Μαίη φοβόταν εξ’ αρχής να βγει στον τάκο, γι’ αυτό ήθελε να δώσει εμένα», είπε αρχικά.
Όπως ανέφερε στη συνέχεια, με τη Μαίη Εμμανουηλίδου δεν ήταν ποτέ κοντά. «Με παραξένεψε που δεν περίμενε να την ψηφίσω. Αφού δεν ήμασταν κοντά ποτέ. Το γιατί την παραξένεψε η ψήφος μου, δεν ξέρω», ανέφερε.
Αργότερα, μίλησε για τη Βρισηίδα Ανδριώτου και το πολυσυζητημένο ειδύλλιό της με τον Σπύρο Μαρτίκα. «Υποσχέθηκα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να προσέχω τη Βρισηίδα, αλλά εκείνη ήρθε κοντά με τον Σπύρο Μαρτίκα και με απομάκρυνε. Τη γοήτευε που ο Σπύρος νοιαζόταν για εκείνη, γιατί έτσι μεγάλωσε. Σταδιακά χτίστηκε αυτό που είδατε. Από τη μεριά του Σπύρου, αυτό που έβλεπα ήταν ένας άνθρωπος τελείως διαφορετικός. Την κοιτούσε κι έλιωνε», είπε χαρακτηριστικά.
Όσο για τον «χωρισμό» τους, δήλωσε: «Όταν τον είδα να την πλησιάζει στο αγώνισμα, του είπε να φύγει και να μην την ακουμπάει. Αναρωτήθηκα γιατί αντέδρασε έτσι. Αν όντως, ο Σπύρος Μάρτικας την είχε σπρώξει, θα τους είχε ακούσει όλο το νησί, δεν θα άφησε το περιστατικό έτσι, να πάει να κοιμηθεί και το άλλο πρωί, να κάνει σκηνή. Αυτά τα δύο περιστατικά με κάνουν να σκέφτομαι αν όντως η Βρισηίδα λέει την αλήθεια ή απλά θέλει να θυματοποιηθεί για κάποιον λόγο. Νιώθω ότι έχει χάσει τον εαυτό της».