Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης ήρθαν αρκετά κοντά στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ανταλλάσσοντας μάλιστα το πρώτο τους φιλί μπροστά στις κάμερες.

Ο μουσικός Γιάννης Λυγνός, με τον οποίος διατηρεί σχέση η ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για τα όσα διαδραματίζονται μέσα στο παιχνίδι.

«Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει πάνω από όλα η αγάπη για τη μουσική μας, το τονίζω αυτό. Είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Και αυτήν τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες, κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Να είμαστε έξω από το “χορό” είναι εύκολο και να κρίνουμε και να κατακρίνουμε», ανέφερε ο μουσικός

«Αν νιώθει ότι μέσα στο παιχνίδι βρίσκει στήριξη σε οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο θα την βοηθήσει να προχωρήσει και θα την κάνει πιο δυνατή, τότε καλά κάνει. Και εγώ ή ο καθένας μπορεί να κάναμε το ίδιο» κατέληξε ο ίδιος.