Δηλώσεις πραγματοποίησε ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος μίλησε για την συνεργασία του με το ΑΧΕΠΑ και την ΩΡΛ κλινική του νοσοκομείου, συγκινώντας με τα λεγόμενα του τους ανθρώπους του νοσοκομείου και τον φίλαθλο κόσμο.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:
Για την ανακαίνιση της κλινικής:«Δεν έχω σκοπό να ελέγχω τις δουλειές που έχουν γίνει, και πάντα λεω ότι ο Θεός ελέγχει την συνείδηση μας. Απλά ήρθα να δω τι δουλειά γίνεται σε αυτή την κατεύθυνση, πολλές φορές έχω πει ότι έχω μεγάλη συναισθηματική φόρτιση για αυτή την κλινική, και για αυτό θα επενδύσω χρήματα εδώ. Εδώ, η ομάδα των γιατρών έχει αποδείξει ότι πρέπει να επενδύεις. Εδώ, οι γιατροί επιστρέφουν τους ανθρώπους στην κανονικότητα της ζωής, και αυτό μπορεί να το καταλάβει ο οποιοσδήποτε.
Για την χαρά που έδειξε συναντώντας τους ανθρώπους εδώ:«Από την παιδική μου ηλικία ήξερα τι είναι να έχεις στο σπίτι άτομο που δεν ακούει, και όταν ενηλικιώθηκα και μπορούσα να ζητήσω την καλύτερη συμβουλή από τους γιατρούς, ήθελα έστω και μια ημέρα να κάνω την μητέρα μου να ακούει. Οι γιατροί δυστυχώς μου είπαν ότι ήταν αργά, αλλά τώρα είμαι ευτυχισμένος ότι οι επεμβάσεις γίνονται εγκαίρως, και θα μεγαλώσουν σαν κανονικοί άνθρωποι».Ένα μήνυμα για τα Χριστούγεννα:

«Εύχομαι όλοι να μπορούμε να ακούμε».

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο διευθυντής της κλινικής, που ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη λέγοντας:

Σας ευχαριστούμε πολύ πρόεδρε που μας βοηθήσατε σε αυτό το εγχείρημα, εμένα αυτό προσωπικά με αγγίζει πάρα πολύ και χαίρομαι που σας έχουμε δίπλα μας».

Μάλιστα ολοκλήρωσε την ομιλία του χρησιμοποιώντας το ρητό: «Η Ρωμανία κι αν ’πέρασεν ανθεί και φέρει κι άλλο», με τον Ιβάν Σαββίδη να του απαντά πως θα έχουν από τον ίδιο, ό,τι και αν χρειαστούν.

Στην συνέχεια Ιβάν Σαββίδης και Ιωάννης Κωνσταντίδης αποσύρθηκαν, προκειμένου να συζητήσουν κατ ιδίαν για τις επόμενες δράσεις του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου, στην κλινική του ΑΧΕΠΑ.