Από το υφυπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, όπου συναντήθηκε με τον Θόδωρο Καράογλου, ξεκίνησε η διήμερη επίσκεψη του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στη Θεσσαλονίκη, όπου θα περιοδεύσει στις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης.

“Υποδεχόμαστε τον υφυπουργό με την ελπίδα και τη σιγουριά ότι το διήμερο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη θα είναι γόνιμο και παραγωγικό. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να σταθεί για μια ακόμη φορά στο πλευρό της Βόρειας Ελλάδας, της Μακεδονίας και της Θράκης, να δρομολογήσει λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν γιατί θέλουμε η καρδιά του αθλητισμού, όπως στο παρελθόν έτσι και πάλι, να χτυπάει πολύ δυνατά στην Μακεδονία και τη Θράκη. Το έχουμε ανάγκη και πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει πράξη”, είπε ο κ. Καράογλου.

Από την πλευρά του ο κ. Αυγενάκης επισήμανε πως “ο αθλητισμός είναι ένα βασικό συστατικό του πολιτισμού, ένα συστατικό της ίδιας της ζωής. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να σταθεί στο πλευρό της Βόρειας Ελλάδας να δώσει λύσεις ή να δρομολογήσει λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν”.

Το σημερινό πρόγραμμα του Λευτέρη Αυγενάκη περιλαμβάνει επίσκεψη στο Εθνικό και το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, στη Μίκρα, στο Αλεξάνδρειο και στο Καυταντζόγλειο, ενώ αύριο θα μεταβεί στους Αμπελόκηπους.