Στο σπίτι της, βρέθηκαν τέσσερα δέματα που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 226,8 γραμμαρίων και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 175,3 γραμμαρίων.
Από την Βέροια ήρθαν οι… χειροπέδες για μια Ελληνίδα για την οποία υπήρχαν πληροφορίες ότι “σπρώχνει” σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης στα μπαρ της κεντρικής Μακεδονίας, καθώς συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας που είχαν συγκεντρώσει στοιχεία για την δράση της, οργάνωσαν επιχείρηση με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε. Ημαθίας και, μετά από συντονισμένες ενέργειες, την εντόπισαν κοντά στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη, όπου την ακινητοποίησαν. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία της βρέθηκαν τέσσερα δέματα που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 226,8 γραμμαρίων και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 175,3 γραμμαρίων.
Η γυναίκα, στην κατοχή της οποίας κατασχέθηκαν και 150 ευρώ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της για διακίνηση ναρκωτικών και διατάχθηκε η κράτησή της ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.