Σε σύλληψη μετατράπηκε μία από τις 15 προσαγωγές που έγιναν μετά τη δολοφονία 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, αλλά και τον τραυματισμό δύο ακόμη νεαρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν νεαρό, ο οποίος συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων και βεγγαλικών αφού όπως διαπιστώθηκε, είχε στην κατοχή του έναν ναυτικό πυρσό. Η σύλληψή του δεν σχετίζεται άμεσα με το αιματηρό επεισόδιο που είχε ως συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του 19χρονου σε συμπλοκή που συνδέεται με οπαδική βία.Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Η Αστυνομία έχει στη διάθεσή της βίντεο από παρακείμενα καταστήματα. Κλιμάκιο της υποδιεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών συνέλεξε στοιχεία από το σημείο που σημειώθηκε το περιστατικό.

Υπενθυμίζεται πως άτομο που επέβαινε σε ένα λευκό όχημα, μάρκας BMW, κινήθηκε πεζό προς τον 19χρονο και τους δύο φίλους του. Πριν προλάβουν να αντιληφθούν τι συμβαίνει τους είπε «Γαμ… τον Άρη σας ρε μ…» και στη συνέχεια άρχισε να τους χτυπά με το μαχαίρι.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Θεοδώρου Γαζή, επάνω από την Αλεξάνδρου Παπαναστασίου.

Ο 19χρονος απεβίωσε προτού σπεύσει το ΕΚΑΒ, ενώ ο δεύτερος νεαρός έφερε τραύμα στο κεφάλι και τον θώρακα και το τρίτο μέλος της παρέας δέχτηκε μαχαιριά στον γλουτό. Οι δύο νεαροί διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου.