Το MyCity.gr σας καλοσωρίζει στη νέα στήλη μαγειρικής που δημιουργήθηκε κατόπιν πολλών αιτημάτων του αναγνωστικού κοινού .Κάθε εβδομάδα θα παρουσιάζονται συνταγές μαγειρικής από τον διακεκριμένο Σεφ Νίκο Ηλιάδη, στον φιλόξενο χώρο του Famigliano , ενός εστιατορίου που προσφέρει στο κοινό του απίθανες γεύσεις καθημερινά σε συνδυασμό με μια πλήρη κάβα κρασιών επιλογής του οινοποιείου Konstantara Wines.

Η βαθύτερη κουλτούρα και ο πολιτισμός ενός λαού συχνά αποτυπώνονται σε αυτό που αποκαλούμε Εθνική Κουζίνα και στις διατροφικές του συνήθειες. Συνταγές μαγειρικής διαμορφωμένες μέσα στα χρόνια μαρτυρούν κάτι παραπάνω από το γούστο και τις προτιμήσεις των κατοίκων της εκάστοτε περιοχής. Η ξεχωριστή γαστριμαργική ιστορία με αφετηρία τους καρπούς και τα προϊόντα του κάθε τόπου θα αποτυπώνονται σε ολιγόλεπτα βίντεο τα οποία θα παρακολουθείτε από το χώρο σας . Το μαγείρεμα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση από το γενικότερο πνεύμα της εποχής. Οι χρονοβόρες και πολύπλοκες συνταγές αντικαθίστανται με άλλες πιο εύκολες και πιο μοντέρνες, με λιγότερα λιπαρά. Η εποχή επιτάσσει προτωπόρα υλικά τα οποία θα παρακολουθείσετε πως συνδυάζονται με έξυπνους τρόπους, σε γρήγορες και απλές συνταγές, που θα γοητεύσουν ακόμη και τους «τεμπέληδες» της μαγερικής … Οι κριτές αξιολόγησης της συνολική αρμονίας των γεύσεων στα πιάτα που θα δημιουργούνται και θα αποτελούν την prêt a porter γαστρονομική πρόταση της εβδομάδας θα είστε εσείς ! Καλή απόλαυση !

Τα βιολογικά κρασιά του οινοποιείου Konstantarawines.com παράγονται από σταφύλια που καλλιεργούνται βιολογικά στους ιδιόκτητους αμπελώνες της οικογένειας Κωνσταντάρα,έκτασης 250 στρεμμάτων, που βρίσκεται στην Πορταριά Χαλκιδικής, δημιούργησαν την καλύτερη συνταγή των εορτών που θα απογειώσουν τον ουρανίσκο σας και θα ικανοποιήσουν και τον πιό απαιτητικό καλεσμένο σας…

Τα κρασιά ‘’KONSTANTARA’’ παράγονται από τα σταφύλια που καλλιεργούνται βιολογικά στους ιδιόκτητους αμπελώνες της οικογένειας Κωνσταντάρα, έκτασης 250 στρεμμάτων, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Πολυγύρου. Το υψόμετρο είναι 430m και η θέση ιδανική για αμπελοκαλλιέργεια με ελάχιστη ή καθόλου άρδευση. Οι λευκές ποικιλίες του αμπελώνα είναι το Μοσχάτο Αλεξανδρείας, το Sauvignon Blanc, η Μαλαγουζιά, το Viognier και το Ασύρτικο. Στις ερυθρές ποικιλίες είναι το Merlot και το Cabernet Sauvignon, το Αγιωργίτικο και το Syrah. Η οινοποίηση γίνεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του νέου σύγχρονου οικογενειακού οινοποιείου στην Πορταριά Χαλκιδικής.

KONSTANTARA  SAUVIGNON BLANC

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΙΝΟΣ – ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ

Π.Γ.Ε ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

KONSTANTARA MERLOT

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΙΝΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ

Π.Γ.Ε ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

KONSTANTARA VIN DE LIQUEUR

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟΣ ΟΙΝΟΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ

ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ

www.konstantarawines.com

Facebook Konstantara Wines

facebook Famigliano