Ένας πρωτότυπος ποδοσφαιρικός διαγωνισμός, που απαιτούσε τεχνική δεξιότητα στις εκτελέσεις των φάουλ, διοργανώθηκε από τα επίσημα fan clubs των ευρωπαίκών ομάδων στη Θεσσαλονίκη, με την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και την μεγάλη χορηγία του Regency Casino Thessaloniki.

Και είχε τεράστια επιτυχία! Εκατοντάδες μικροί ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες των ομάδων, φίλοι του ποδοσφαίρου, περαστικοί, αλλά και άνθρωποι κάθε ηλικίας, σταμάτησαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και συμμετείχαν, πληρώνοντας ένα χρηματικό ποσό, που πήγε για φιλανθρωπικούς σκοπούς, καθώς όλα τα χρήματα θα δοθούν για την ενίσχυση του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο και του Δημοτικού Ιδρύματος Βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης ο Άγιος Στυλιανός, προκειμένου να συνεχίσουν το δύσκολο έργο τους.

Οι διαγωνιζόμενοι κέρδισαν μοναδικά δώρα, φανέλες και t-shirt των ομάδων, ενώ το μεγάλο δώρο ήταν το ταξίδι στην Ευρώπη για να παρακολουθήσει ο νικητής την ομάδα που υποστηρίζει εκτός Ελλάδας.

Την τύχη τους δοκίμασαν και οι Legends του Euro 2004, ο Άγγελος Χαριστέας, ο Παντελής Καφές, αλλά και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Σπύρος Βάλλας, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τους φιλάθλους και έδωσαν συμβουλές για το ποδόσφαιρο, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά προσέδωσαν μία επιπλέον λάμψη στην εκδήλωση.

Την στήριξη του σε παρόμοιες εκδηλώσεις που διαφημίζουν την Θεσσαλονίκη, εξέφρασε και ο Δήμαρχος της πόλης Κώστας Ζέρβας, που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και συνεχάρη τους εκπροσώπους και τα μέλη των επίσημων fan clubs των ευρωπαϊκών ομάδων στη Θεσσαλονίκη, που διοργάνωσαν από κοινού την εκδήλωση.