Ο Roger O’Donnell αποκάλυψε ότι το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει ένα από τους πιο έντονους, συναισθηματικούς δίσκους της μουσικής πορείας τους

Ο keyboardist της μπάντας, Roger O’Donnell, αποκάλυψε ότι αυτός και ο frontman, Robert Smith, δεν ήθελαν να κυκλοφορήσουν άλλο album εκτός αν ανταποκρινόταν στις υψηλές προσδοκίες τους.

Πριν από τέσσερα χρόνια, είπα στον Robert ότι πρέπεο να κάνουμε έναν ακόμη δίσκο. Πρέπει να είναι ο πιο έντονος, πιο θλιβερός, πιο δραματικός και πιο συναισθηματικός δίσκος που έχουμε κάνει ποτέ, και μετά μπορούμε απλά να αποχωρήσουμε. Συμφώνησε. Ακούγοντας τα demos, συνειδητοποιήσαμε ότι είναι αυτός ο δίσκος. Νομίζω ότι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι με αυτό, δήλωσε στο περιοδικό Classic Pop ο O’Donnell.

Επίσης συμπλήρωσε: Tο πρόβλημα είναι ότι είναι 12 χρόνια από το τελευταίο album, οπότε αυτόματα γίνεται πολύτιμο. Όταν έχεις πίσω σου έναν κατάλογο όπως οι The Cure, είναι πολλά αυτά που περιμένεις. Ο Robert είπε ότι αν οι The Cure έχουν να πουν κάτι ακόμα, αυτό θα ήταν καλύτερα να είναι σημαντικό και εξαιρετικά καλό. Θα είναι ένας καταπληκτικός δίσκος. Απλώς προτείνω λίγη υπομονή.

Ο O’Donnell αποκάλυψε επίσης ότι – παρά την ένταξή του συγκροτήματος στο Rock ‘n’ Roll Hall of Fame το 2019 – ήταν οι headliners του Glastonbury την ίδια χρονιά , γεγονός που του υπενθύμισε πόσο διάσημοι ήταν οι The Cure.

Προφανώς είμαστε μεγάλη μπάντα για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά η προηγούμενη χρονιά ήταν αρκετά περίεργη, συλλογίστηκε. Για τους Άγγλους, το Rock and Roll Hall of Fame είναι λίγο γελοίο, αντιμετωπίζουν τα συγκροτήματα σαν να είναι ομάδες χόκεϋ που έχουν κερδίσει ένα τουρνουά. Αλλά είναι μεγάλη υπόθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Την επόμενη μέρα από το Glastonbury, σκέφτηκα ότι είμαστε μια μεγάλη μπάντα! Το σκεφτόμουν για περίπου πέντε λεπτά και μπόρεσα να καταλάβω πώς μια νέα μπάντα θα μπορούσε να χάσει τη σειρά του μετά από μια τέτοια εμφάνιση. Αλλά μετά γύρισα πίσω στο Devon. Κάθε μέρα στις 4 μ.μ., βλέπω το γείτονά μου, το Geoff, για τσάι στη γαλακτοκομική φάρμα του. Όπως πάντα, ρωτήσαμε ο ένας τον άλλον για την ημέρα μας. Αυτή ήταν μια ενδιαφέρουσα αντίθεση.

τα ΠΡΩΙΝΑ σου
Semis Petrakis // MUSICARADIO.gr