Σε καταγγελία ότι έπεσε θύμα βιασμού και ξυλοδαρμού από τον πρώην σύντροφό της προχώρησε πριν από μερικές ημέρες μια 28χρονη στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA η καταγγελία για τον βιασμό και τον ξυλοδαρμό έγινε στο αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου στις 30 Ιανουαρίου.

Η 28χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο 25χρονος πρώην σύντροφό της, ο οποίο κατάγεται από τα Γιαννιτσά, την βίασε μέσα στο αυτοκίνητο του, παρά το γεγονός ότι εκείνη φώναζε και αντιστεκόταν. Κατά την ίδια καταγγελία ο 25χρονος απείλησε την 28χρονη και την χτύπησε στο πρόσωπο με τα χέρια του.

Μια μέρα μετά την καταγγελία και στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο 25χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Γιαννιτσών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία, βιασμό, απειλή και σωματικές βλάβες.

Σημειώνεται ότι για την καταγγελία του βιασμού και του ξυλοδαρμού έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση ενώ τα ρούχα της 28χρονης έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για την εύρεση DNA.