Adv
MyCity MAIN THEMES Θεσσαλονίκη: Αστέρες του αθλητισμού… στηρίζουν τον ΟΑΣΘ

Θεσσαλονίκη: Αστέρες του αθλητισμού… στηρίζουν τον ΟΑΣΘ


Πέντε κορυφαίοι αθλητές με μεταλλεία, διακρίσεις, κύπελλα και εξαιρετικές επιδόσεις στο χώρο του αθλητισμού ένωσαν τις δυνάμεις τους στο νέο διαφημιστικό σποτ του ΟΑΣΘ κατά της εισιτηριοδιαφυγής, που παρουσιάστηκε σήμερα με σλόγκαν “Στη ζωή σου γίνει Champ, όχι chaμπας”.

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης, χρυσός ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής, ο Αντελίνο Αντρέ Βιεϊρίνια, αρχηγός της ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ , Ο Όμηρος Νετζήπογλου, καλαθοσφαιριστής της ομάδας μπάσκετ του Άρη, ο Αντρέι Κράβαρικ, προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή και ο Μιχάλης Παππάς, δρομέας 400 μέτρων του ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας, είναι οι πρωταγωνιστές της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του ΟΑΣΘ, τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο.

Σήμερα, ο ΟΑΣΘ παρουσιασε το τελικό αποτέλεσμα του νέου σποτ με τον πρόεδρο του Οργανισμού, Γιώργο Σκόδρα, να αναφέρει: «Ο ΟΑΣΘ και ο αθλητισμός μας ενώνουν. Πρέπει να μας ενώνουν για να μην ξεχνάμε. Με το σποτ θέλαμε να στοχεύσουμε στους νέους. Από την πανδημία και έπειτα προσπαθούμε να ξανά συστηθούμε στην πόλη. Στόχος μας είναι να εμπεδωθεί το αίσθημα στήριξης του οργανισμού από όλους, ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους».

Την επιτυχημένη εφαρμογή των στάσιμων ελεγκτών από τις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου σχολίασε επίσης ο πρόεδρος, αναφέροντας ότι τις πρώτες δύο εβδομάδες η επικύρωση των εισιτηρίων αυξήθηκε κατά 45% στις γραμμές όπου εφαρμόστηκε. Παράλληλα, ο κ. Σκόδρας δήλωσε ότι τα έσοδα στη διάρκεια της πανδημίας αυξήθηκαν στο 45%, παρόλα αυτά παραμένουν χαμηλότερα από το 2019, τονίζοντας ότι αυτή η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί.

Το λόγο πήρε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και μέλος του ΔΣ του ΟΑΣΘ, Κωνσταντίνος Ζέρβας, μέσω διαδικτυακής σύνδεσης ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους αθλητές ξεχωριστά. Ο ίδιος τόνισε ότι η «Η πόλη πρέπει να είναι πρωταθλήτρια» και ο ΟΑΣΘ αποτελεί το βασικό πυλώνα μεταφορών της Θεσσαλονίκης. «Θέλουμε έναν οργανισμό υγιή οικονομικά που θα φέρει σε πέρας το μεταφορικό έργο. Από το 2019 γίνεται μια συστηματική προσπάθεια. Από τα 250 λεωφορεία που κυκλοφορούσαν το 2019, σήμερα έχουμε περίπου 500. Προχωρήσαμε στην αγορά 49 οχημάτων από την πόλη της Λειψίας για να ενισχύουμε τον στόλο. Ελπίζουμε και με την ολοκλήρωση του μετρό το 2023 να παρουσιάσουμε στους πολίτες ένα νέο συγκοινωνιακό χάρτη της πόλης. Θέλουμε μια καλή προσιτή, αξιόπιστη και βιώσιμη συγκοινωνία και γι’ αυτό δουλεύουμε όλοι».

Στην διαδικασία αναδιάρθρωσης του ελέγχου κομίστρου αναφέρθηκε ο Χρήστος Χατζηγεωργίου, υπεύθυνος οικονομικών του ΟΑΣΘ, ο οποίος επισήμανε ότι από τον Σεπτέμβριο έχουν ξεκινήσει ήδη οι απαραίτητες διαδικασίες, όπως η μετακίνηση υπαλλήλων στη θέση των ελεγκτών. Στην παρούσα χρονική στιγμή οι υπάλληλοι του ΟΑΣΘ εκπαιδεύονται στη χρήση νέας τεχνολογίας τάμπλετ, μέσω των οποίων τα πρόστιμα θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο λογιστήριο του οργανισμού, βάζοντας ένα τέλος στο παραδοσιακό μπλοκάκι.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν τρεις από τους πέντε συμμετέχοντες αθλητές, ο Μ. Παππάς, ο Όμηρος Νετζήπογλου και Αντρέι Κράβαρικ οι οποίοι έστειλαν μήνυμα στήριξης στον ΟΑΣΘ τονίζοντας την σημασία που έχει η επικύρωση των εισιτηρίων για τη λειτουργία του οργανισμού, ενώ με βιντεοσκοπημένο μήνυμα συνεχάρησαν την προσπάθεια ο Ιωάννης Μελισσανίδης και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Τέλος, με αφορμή τα φαινόμενα οπαδικής βίας που έχουν ξεσπάσει, ανέφεραν ότι με τη συμμετοχή τους σε αυτό το σποτ, δίνουν ένα παράδειγμα υγιούς συνεργασίας μεταξύ τους, παρά το γεγονός ότι εκπροσωπούν διαφορετικές ομάδες. Πιο συγκεκριμένα ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή, Αντρέι Κράβαρικ, τόνισε ότι όλα ξεκινούν από την οικογένεια και την παιδεία.

«Πρέπει να αγαπάμε τον αθλητισμό και τους φιλάθλους που έχουμε, όχι να σκοτωνόμαστε».

oasth-athlites-ekdilwsi.jpg
oasth-athlites-ekdilwsi2.jpg
oasth-athlites-ekdilwsi5.jpg
oasth-athlites-ekdilwsi-4.jpg